• plin

    Malmö brudar 2011/2012

    Theka skrev 2011-05-09 17:51:16 följande:
    Vilket datum?
    Vi hyr Holmåkra loge och det stämmer in på dina kriterier. Kolla in festlokal.nu.  
    Vi ska också vara på Homlåkra loge! ska viga oss där också . I rökrutan!

    Vilket datum har ni? vi har 6 augusti.

    det som gör mig lite nervös nu är att det verkar som att nästan alla kommer att tacka ja till inbjudan. i så fall blir vi mer än 80 pers. tror du att det blir för trångt?

    gött om vi kan byta lite tips med varandra! 
  • plin
    Theka skrev 2011-05-11 22:23:20 följande:
    Vi gifter oss den 9 juli! 
    Rökrutan är ju faktiskt riktigt gullig, vi viger oss dock i St Pauli-kyrkan.

    jag tror inte 80 blir för trångt, jag är mer orolig för att våra 55 gäster kommer liksom hamna i ett hörn. Jag har studerat dukningar på bilderna på hemsidan men blir inte riktigt klok på hur vi ska ha det.  
    Jag tror att 55 blir perfekt. då kan ni ju ha borden som öar och ändå slippa flytta dem för dansgolv sen!
  • plin

    ja, men ni slipper nog ändå ta undan borden. skönt det. och det blir inte så himla trångt!

    jag har förresten roat mig med att göra en liten ritning av lokalen och borden.  

    hur har ni förresten tänkt göra med dukar? 

  • plin
    Theka skrev 2011-05-24 23:51:05 följande:
    Hahahahhahaha, läste just mitt förra inlägg och jag ser nu att det ser ut som om jag har glömt vad min blivande make heter - det har jag INTE. Men jag tipsade någon här i tråden om Holmåkra och hon nappade på idén och ska också vara där - det är dennas namn jag glömt.

    /fnissarsigtillsängs_81 
    Ha ha ha! det var ju bara jag och min blivande man så klart,,,,

     
  • plin
    RiNa skrev 2011-05-26 19:38:43 följande:
    Försöker igen ;) Tips på DJ?
    Vi ska ha lejonparten (sök på facebook) de brukar spela på debaser, kb o sånt. de spelar den musiken vi önskar och gästerna får önska låtar under kvällen om de vill.

    Jag har inte svarat innan, för jag har ingen aning om pris. killen går i min sambos klass så de ville bara att vi skulle betala hyran för utrustningen+vara med på middagen och så. 
  • plin

    Drömde mardrömmar om bröllopet i natt. INGET VAR FIXAT! mamma hade satt ihop klänningen med säkerhetsnylar, ingen kunda fixa mitt hår, vi hade glömt köpa blommor (ska köpa på möllan dagen innan. en kompis ska binda buketten och blommorna behöver ju bara vara fina i en dag) och vi hade glömt duka och fixa mat. sjukt jobbigt faktiskt.

    Har drömt en mardröm tidigare, men då missade jag hela bröllopet för att vi hade fastnat i Tyskland när vi skulle köpa dricka. När jag åkte till lokalen, som av någon anledning var en fritidsgård på lindängen, dagen efter så hade det ändå inte varit någon där. Ingen hade velat komma till vårt bröllop!

  • plin
    Syrinx skrev 2011-06-09 16:27:26 följande:
    Usch vad hemskt med mardrömmar! Det är tydligen ganska vanligt - har sett någon tråd om det här tidigare. Tur att det aldrig blir i närheten av lika illa som i drömmarna!
    Men då måste det smälla ganska snart för er väl? När?
    6 augusti smäller det så det är ganska snart. vi har liksom varit lugna för "nu kan vi inte göra något förrän alla har osat". Nu har alla svarat så nu MÅSTE vi göra en massa!!!
    Tur att vi har snälla vänner som vill hjälpa oss! 
  • plin
    RiNa skrev 2011-06-29 10:11:01 följande:
    Tänkte bara höra var ni köpt alkoholen till bröllopet. Funderar på att beställa från spritovin eller tegalob. Vill ju ha det så billigt som möjligt. Har aldrig beställt därifrån och känner ingen annan som gjort det heller. Har ni några erfarenheter från dessa eller tips på var man köper billigast.
    Vi var nyss i puttgarden. helt sjukt billigt ju! vi åkte 7 på morgonen och var tillbaka 14.30.
    ska man köpa sprit lönar det sig säkert ännu mer. men öl oh vin var ju sjukt billigt. vårt rosé kostade 49 DKK för en BIB och smakar gott. inget dundervin, men verkligen helt okej.
    fast vi köpte inte bubbel där, det skulle inte löna sig så vi köper på systemet snart.
  • plin
    Theka skrev 2011-07-03 20:37:43 följande:
    Jo tack! Jag vet!
    /sönderstressad_81

     Nej vars. Jag är faktiskt inte så stressad. Blev hippad igår och har tagit en dag ledigt idag av naturliga skäl, resten av veckan kommer det vara fullt upp med inköp och matlagning och dekorerering osv. Men det ska bli kul att det äntligen blir av. 
    Åh, hur var hippan då?

    Det kommer att bli så fint! med den lokalen går det ju inte att misslyckas! du får ge mig alla tips du kan sen för hur man bäst gör en fin fest på holmåkra loge!

    lycka till!
  • plin

    Jättestort grattis Theka! Vad härligt att det blev drag!

    men synd att logen inte var till belåtenhet. mer kassa saker än stolarna och fukten? använde ni deras ljudanläggning? 

  • plin
    Theka skrev 2011-07-20 23:56:30 följande:
    Jag undrar om någon vill köpa våra Knoppa-lakan som vi använde som dukar? De är tvättade (men inte manglade/strukna) och så vitt jag kan se helt rena. Vi hade inget rödvin på festen Flört . Det finns 15 stycken och vi betalade 285 för dem typ men kan tänka mig att sälja dem för 200 spänn, prutbart vid avhämtning annars kan jag forsla dem till något ställe inne i stan men inte skicka dem. 
    Ah, Theka, jag skulle fråga dig hur det funkade med knoppa lakan. trodde att du hade försvunnit från BT nu!
    hade ni något under lakanen? har läst att vissa har pappdukar..

    Jag är sugen på att köpa dem och kan hämta dem. ska bara kolla om det räcker med 15!
  • plin
    Theka skrev 2011-07-21 17:32:03 följande:
    Jag har även ett helt gäng bröllopstidningar från -08, -09, -10 och någon från i år. Någon som vill ha? Gratis såklart vid avhämtning. Jag tänkte slänga dem precis men kom på att någon här kanske var intresserad.
    Inte ett dugg sugen på tidningar, men dock sugen på fler bilder från er fest! hi hihi
  • plin
    Freakie skrev 2011-07-23 18:03:58 följande:

    Ja... Vi verkar ha haft lite oflyt så här i slutet, först strulade det med morgongåvan och sen gitarristen... Nu är vi inte längre lite petiga gällande musiken, så det funkar även med pianister eller violoister... All musik är bättre än ingen alls.


    Vad är det för stycke ni vill ha spelat? är det på vigseln? finns noter? Jag känner en många musiker, men du får nog specificera lite vad det är du söker.
Svar på tråden Malmö brudar 2011/2012