Inlägg från: Millemoj |Visa alla inlägg
  • Millemoj

    Malmö brudar 2011/2012

    Hej hej!

    Är också en Malmöbrud - men gifter mig på Österlen den 21 maj!

    Små tips:

    Fotograf - Jenny Sandberg, eller Pia Larsson - jätteduktiga och trevliga båda två

    Blommor - Kolla mindre butiker/florister som inte tar ut jättepriser bara för att det är bröllop. Jag ska bara ha enkla kallor så får mina beställda och bundna av Jägersro blommor. Annars är Jenny Strandh i Oxie en duktig florist - hon gjorde min systers bukett- och håller bra priser.

    Klänning och allt därtill - Palm design - alla är mycket trevliga och hjälpsamma - vill verkligen göra allt för att man ska bli en fin och lycklig brud!

    Tårtan beställer vi från ett litet konditori i Gärsnäs på Österlen och har tyvärr inga tips på tårtställen i Malmlö. Skulle vara tårtesset i S-torp då - har bara hört bra om dem.

    Roligt med en tråd för alla MalmöbrudarGlad

  • Millemoj

    Kolla med Ibis hotell vid Stadiongatan, Hotell Jägersro (Best Western) eller Scandic Segevång. Det första under tusenlappen de andra två runtomkring 1000-1500 beroende på rumstandard. Rekommenderar Scandic Segevång - trevlig, personal, fina rum och en mycket bra frukostbuffé (har jobbat där för några år sedan)...

    Sen finns ju Formel 1 vid Värnhem som är ett motell, bra alternativ till vandrarhem. Billigt, hyfsad standard för de pengarna och ganska centralt.

    Tänk på att Sibbarps camping har stugor de hyr ut också, både mindre för 2 pers och lite större för upp till 6 pers.

Svar på tråden Malmö brudar 2011/2012