• ninen

    Malmö brudar 2011/2012

    Hej tjejer! En till här som ska gifta sig i malmö.Skrattande 28 maj i S:t Pauli! Någon fler som gifter sig samma dag?
     

  • ninen

    Hej igen!

    RiNa: Tack ska du ha. Grattis du med!

    Min blivande fick hem sin kostym idag som han hade beställt. Såg bra ut, men västen vagul och inte grön som
    den såg ut på bilderna. Nu tänker jag på om jag ska ha något gult i blombuketten för att matcha, vad tycker ni?
     

  • ninen

    Har inte helt bestämt blommor förutom att jag vill gärna ha rosor & orkidéer.Färgerna får nog bli rosa, gul & grön eller vit. Tycker om starka färger men dras även väldigt åt det skira rosa men när jag nu ska ha gult i så blir det ju med en gång lite starkare!!Obestämd Svårt svårt.....

  • ninen
    RiNa skrev 2011-04-19 20:07:37 följande:
    Ja den enda invändningen jag har är att den är lite sliten men som min m2b sa så kommer inte gästerna att titta på väggarna utan på oss haha (förhoppningsvis)
    Jag har varit lite orolig att kyrkan kommer att kännas tom då vi inte kommer ha så stor bröllopsfest men jag fick inte det intrycket av St Pauli.
    Har mailat kyrkan nu för att boka så nu väntar vi bara på svar :)
    Hoppas det går bra. Vi ska gifta oss 28 maj där, kommer bli ganska glest...bara runt 20 gäster!!Skrattande
    Men eftersom kyrkan är rund tyckte jag den ändå inte kändes så stor som andra kyrkor med lika mga platser.
  • ninen

    Syrinx: Underbart att få sin egen bröllopsmarsch!Glad Har lyssnat igenom nästan alla brölopssångerna på kyrkomusik.se och har fastnat för "Happy together" som utgångsmusik.
    Som ingångsmusik skulle jag vilja ha "Only you" med The Platters, måste bara snacka med prästen om det är möjligt eller inte.
    Psalmer vill jag gärna ha Sommarpsalm och "Den Blomstertid nu kommer", kommer minnas alla underbara skolavslutningar på låg- och mellanstadiet då...=)
    Vad har ni valt? 

  • ninen
    midsommardagen 2011 skrev 2011-04-27 14:27:11 följande:
    Ja det där med att dubbelkolla är ett bra tips, vi har också haft lite problem med virriga bokare :) allt har dock löst sig till det bästa för oss också. Var gifter ni er, och var ska festen hållas??
    Ja vi var väl inte ute i så jättegod tid, 2 månader innan bröllopet bokade vi 28 maj i St Pauli genom St Petri som har vigsel där varannan lördag under renoveringen. Var jätteglad att det fanns tid, för när jag först hade varit och hört med St Pauli kunde de inte ge mig en tid innan 1 oktober.
    En vecka efteråt ringer han som bokade det för mig på expeditionen och sa att han nog varit väldigt trött dagen han bokade kyrkan till oss...Förvånad St Petri hade nämligen inte tillgång till kyrkan den dagen, det var St Paulis dag!
    Tack och lov ringde han och ordnade så vi kunde få vigsel den dagen, även om det blev lite senare kl 16.oo!Skrattande Snacka om lättnad när vi redan hade bjudit in alla och de köpt biljetter osv.
  • ninen
    Theka skrev 2011-04-26 21:43:44 följande:
    Hehehe - det är dödsdömt för oss redan nu då Förvånad Min klänning kom hem för ett par veckor sedan och sambon har till och med snörat på mig den! Och vet ni! På påskafton rasade min tårtbit. We're doooooomed!   Flört
    Vi ska också fota oss innan vigseln, blir inte tid efter när vi gifter oss så sent som kl. 16. Blir dock lite stressigt, färdig med smink kl.15. Tänkte speedfota däremellan och vigseln!Skrattande 
    Börjar bli smått nervös nu....min brudklänning och bolero har fortfarande inte kommit, skulle kommit för 10 dagar sen. Kan heller inte spåra mina ordrar!!Skrikandes I tillägg kom ringarna från vigselbutiken.se i förrgår MED felstavade namn!!!
    BLÄ! Nu vill jag bara att allt ska komma i ordning!!! 
  • ninen
    Freakie skrev 2011-04-28 19:27:10 följande:

    ninen. Vad tråkigt med felstavade namn! Jag hade också lite problem när vi beställde förlovningsring. Hoppas det löser sig snabbt.


    Förresten på tal om ringar, vad kommer ni att gravera in i era vigselringar? Det står still i mitt huvud...


    Tack! Vi har inte så roligt i ringarna bara xx&xy 28/05/11 i min och motsatt i hans ring. Ville ha ngt mer men fick inte plats med mer i min pga stenarna, så min blivande fick en mening som egentligen var tänkt till båda. VIIIAMORE , där VIII=8 som står för evighet & amore som står för kärlek på latin.=)
  • ninen
    Syrinx skrev 2011-04-28 20:32:11 följande:
    Så vackert!!!



    Tack tack! Tyckte det lät lite vackert att säga + den underbara betydelsen. Frisörer finns det mga av ja, men det är ganska dyrt tycker jag om man ska beställa bruduppsättning, beror ju helt på vilken budget man har, vi har en väldigt liten en så jag var överlycklig när frisören jag gått till en gång som ligger i samma hus som där vi bor  kunde göra en uppsättning för 500 kr om jag hade tvättat håret innan.Glad 
    Kollade på L&L oxå eftersom jag vet att de ska vara så duktiga, men det kostar som det smakar....tror det var 3500 kr.
    Andra jag hört med har legat på runt 2000 kr.  
  • ninen
    Theka skrev 2011-04-28 22:46:13 följande:
    I min ring fick bara datumet plats, den är tunn med 8 stenar. Min blivande lägger bara till datumet i sin förlovningsring, namnen står ju i våra förlovningsringar sedan innan. 

    ninen: Vad är det för frisör som är så billig? Jag frågade på Svenska Frisörskolan idag och jag fick ett mycket svävande svar. De har ju egentligen inte öppet på lördagar men kanske ville någon "offra" sig och göra en bruduppsättning. Då lade jag ner det projektet med att fråga vidare. Nackdelen med dem är ju kanske också att det tar extra tid och det är väl det sista man har på bröllopsdagen Flört 

    Jag funderar faktiskt att göra uppsättningen själv, hur svårt kan det vaaaaaaa liksom!? hehe 
    Det blev så billigt för det är ingen provuppsättning, samt jag mailade mina olika förslag till håruppsättningar så hon kunde se hur avancerat det skulle bli. Hon kunde gå ned från 700 till 500 eftersom jag tvättar håret innan.
    Glad Hon visste att jag är arbetssökande utan a-kassa oxå så det hjälpte nog på att hon ville göra det lite billigare för mig med min redan ansträngda ekonomi. 
    Men jag tyckte hon var jätteduktig på att klippa håret, tog sig tid, tog 45 min att bara klippa mitt hår, tycker om när de är noggranna. Det tog hon 250 kr för utan tvätt.
    Hairstyle by Zana heter frisörsalongen och hon jobbar där ensam, Östra Tullgatan 3 vid drottningtorget.
    Om du har tid att vänta kan du ju vänta tills jag gift mig 28 maj så kan jag säga hur det blev och kanske lägga in bild. 
  • ninen
    Theka skrev 2011-04-10 22:49:27 följande:
    Vi gifter oss den 9 juli i St Pauli-kyrkan :)

    Är det någon som har koll på bra konditorier för att beställa bröllopstårta? Ultimate Cake är inte ett alternativ pga priset... 
    Tänkte först bara beställa prinsesstårta på mormors bageri och pynta den lite mer, men funderar mer på att försöka göra en själv istället och köpa marsipan och så på Ultimate Cake. Blir dock lite nervöst med marsipanen som ska över som ett lock, att inte allt ramlar sönder...Obestämd
  • ninen

    Hur går det med er nu när det närmar sig!Glad Själv fick jag hem min klänning med posten i förrgår och fick fullständig panik då den inte alls passade. Panikshoppade en klänning på blocket och sen blev det en till på Södra högtidskläder så nu har man helt plötsligt inhandlat 3 brudklänningar!!! Budgeten blev lite överskriden.

    Idag var jag in på Leia och provade underkläder, skulle inte ha gjort det!!!Flört Blev till att jag köpte ett set underkläder till ett pris som jag aldrig skulle drömt om att köpa förut. Försöker att inte tänka på det då de nästan kostar lika mkt som klänningen. Försvarar det med att underkläderna kan jag ju använda efter bröllopet vilket jag inte kommer göra med klänningen!Skrattande

    Har ni andra köpt mkt mer eller dyrare saker än ni tänkt från början?

    Men känns skönt att alla kläder är på plats och att ringarna nu kommit med rättstavade namn. Det som återstår är vigselsamtal, vigselprogram och sen tårtbakning och blombindning dagen före.

  • ninen

    Hej tjejer!
    Jag träffas gärna också.  Kan inte den 28-29 då vi gifter oss den 28 maj:=) Sen är vi förhoppningsvis på bröllopsresa helgen efter. Första helgen jag kan är 18-19 juni eftersom vår son fyller 2 den 11 juni.

    Ninen, 33 år, Son 2 år snart, gifter oss 28 maj i St Pauli, middag på Gränden restaurang.=) 

    Varit väldigt hektiskt här och börjar känna mig smått stressad. Fick jobb för 2 v sen så jag har haft mindre tid än tänkt....men väldigt glad för att ha jobb! Har i alla fall ledigt dagen före bröllopet och det behövs för då ska jag fixa blommor och göra brudbukett och corsage, köpa heliumballonger, göra tårtan & öva i kyrkan!!! =)

    Varit och provsminkat mig hos Make Up Store idag, supernöjd. Ville testa lösögonfransar, har aldrig gjort det förut, blev väldigt snyggt men rädd att det ska se för "fake" ut. Vad tror ni?

     

  • ninen
    mikaela86 skrev 2011-05-20 23:37:03 följande:
    Jag jobbar den 28:e och den 29:har vi kalas för lill killen annars så kan jag mycket på dagarna är rättså flexibel fram till 16.00 då jag börjar jobba dde flesta dagar!!
     Jo jag kom på en annan grej, är det någon som kommer sova på hotell i Malmö på sin bröllopsnatt?? Och vad för hotell har ni valt i så fall och varför valde ni det?? Vi har kollat upp lite med Mäster Johan och deras Bröllopserbjudande verkar lockande, bodde på Renaissance i höstas då min sambo fyllde år och det var helt underbart ville dock inte bo på samma hotell nu, vill ha något nytt och outforskat!!
    Vi har precis som "Theka" bokat sviten på Mayfair Tunneln. Varit runt på de flesta hotell och kollat hur rummen ser ut. Tyckte det var supermysigt med takfönster på Mayfair + att det är enda hotellet i stan med jacuzzi på rummet!!=) Det enda negativa kan vara att om det råkar vara supervarmt ute så har de ingen aircon. 
    Tycker man inte som vi att jacuzzi är det bästa så finns det mga fina att välja på. Sviten på Scandic Kramer & Scandic St Jörgen har fin utsikt. 
  • ninen

    Hallå alla blivande brudar!Glad
    Bröllopet gick jättebra, blev mer rörd än jag trodde, stod och grät framme vid altaret..Skrattande Min man
    tyckte dock det var bättre än att jag skrattade av nervositet som jag var rädd för att göra.
    Har inga bilder än men ska förhoppningsvis få de till helgen och ska då lägga ut så ni får se!
    Har ni kommit överens om ngn tid för fika? Lycka till med planeringen!
    Kramar 

  • ninen

    Tack för gratulationerna. Känns bra att vara gift. Känns lite bättre att kunna säga man istället för sambo hela tiden.Glad Allt klaffade, kom dock regn men fick använda mitt införskaffade paraply...Flört Det enda som inte blev helt som det var tänkt var bröllopstårtan jag gjorde kvällen innen, rasade lite, men blev istället en mycket annorlunda och svårglömlig tårta!Skrattande

Svar på tråden Malmö brudar 2011/2012