Inlägg från: missidis |Visa alla inlägg
  • missidis
    Ekorren skrev 2012-02-15 19:16:55 följande:
    Vi har funderat på save the date-kort men inte bestämt oss än. Jag funderar på att ringa runt istället och berätta,  det känns mer personligt med ett riktigt samtal. Annars vet jag att ryktet kommer att sprida sig ganska fort när vi väl släpper nyheten också, det är bara det att jag skulle vilja vara den som berättar så jag får höra reaktionerna ;P

    Ett litet tips också, du kan lägga din blogg-länk som "hälsning", som missidis har gjort, så ser det snyggare ut i inläggen :)
    Vi kommer skicka ut Save the date. Jag har velat fram och tillbaka men jag tycker det blir en "försmak" på bröllopet så vi har precis beställt dem och kommer skicka dem i mitten på mars (bröllop 2013-02-02) Ringa är ju verkligen personligt, kul att få höra reaktionerna :)
  • missidis
    Ekna skrev 2012-02-15 20:09:17 följande:
    Oj redan i mars redan. fast de är ju ändå inte så tidigt. Jag blir med mer och mer sugen på save the date kort... Blir nog att köra på något sånt å´t de håller med...
    Ja vi kan lika gärna kan skicka iväg dem. Ganska många som redan vet om bröllopet med så därför innan ryktet spridits för mycket Vi vill ju att de flesta inte ska veta innan de får kortet....

     
  • missidis

    Åh vilken rolig grej! Jag beställer allt, hatar att pyssla Tyvärr.. Hittade fina "askar" som är formade so Brud och brudgum som jag tänkte fylla med godis och ge som favor! Nån annan som ska ha det?


  • missidis

    Doofie: Nä jag har ingen aning, tittat lite på olika godis eller choklad men känns så tråkigt. Försöker komma på nåt som passar vårt bröllop och som förknippas med oss Tur man har lite tid kvar att tänka ;)


  • missidis
    FruHassel skrev 2012-02-26 10:33:58 följande:

    Är det någon som har lite "pyssel" klart?! TYp inbjudningar, dekorationer, save the date kort osv. så kan ni väl visa... det är så kul att få lite inspiration.


    Vi har bestämt att vi skall gifta oss 2013 men min härliga sambo vill fria på riktigt?! Jaja det är väl bara att låta honom göra det trots att vi bestämt oss, hmm.... Jag tror att det kommer att bli vår 10års dag tillsammans som vi kommer att boka in bröllopet på.


    Jag beställde våra Save the date kort idag, kan visa dem så fort de kommer hem  
    Köpte de på kortdesign.se
    Så kommer beställa inbjudningskort, vigselprogram, festprogram och placeringskort från samma serie  
  • missidis
    Ekorren skrev 2012-02-26 19:29:56 följande:
    Nu har vi varit på bröllopsmässa också :) Det var inte så himla speciellt, men vi fick iaf en anledning till att prata om hur vi skulle vilja ha det. Och en mysig helg på hotell bara vi två, och det är ju inte så bara ;) Men jag måste säga att jag blir lite irriterad på alla "måsten" som de i branchen påstår finns. Satt precis och läste i en bröllopstidning som vi fick på mässan och det är ju helt hysteriskt vilken bild de målar upp. Man får verkligen ta allt med en nypa salt och bara ta det som man själv tycker är viktigt, inte konstigt att det finns "bridezillas" om man försöker leva upp till allt som står i tidningarna!
    Mysigt!! :) 
    Jo fast man får ju skapa sina egna "måsten" och sen rätta sig efter sina önskemål och sin budget. De är ju säljare så de vill j ubara försöka få kunden att "skaffa" ett behov som kanske inte finns. Men sen är det ju verkligen så att så fort ordet bröllop nämns så läggs det på ett par tusenlappar... :) 
    Mässan var verkligen inget att ha i Gbg heller... Men det är väl bra sätt för alla inblandade att tjäna lite extra ;) haha  
  • missidis
    FruSalterod skrev 2012-03-09 19:07:39 följande:
    Vart har du beställt dom ifrån? :) 
    Verkligen jätte fina! 
    De kommer från kortdesign.se modellen heter Pearl så inbjudningskortet var det jag verkligen fastnade för och de här blev verkligen över förväntan!!

    Ahhh jag vill skicka dem nu men ska vänta till slutet av april tror jag... När skickar ni? 
  • missidis

    Vi skickar iväg dem i början på april, har gäster från utlandet och eftersom de redan ligger här färdiga att posta kommer vi göra det i april, då är det ju "bara" 10 månader kvar


  • missidis

    Idag skickade vi iväg STD-korten. Kommer bli ca 70 st om alla kommer Ska till restaurangen och prata med brällopskordinatorn i slutet på april så längtar till dess nu så man kan gå igenom menyer, tips och annat med henne nu är verkligen planeringen k full gång!! :D Hur går det för er andra?


Svar på tråden Brud 2013