• MeahJ

    Brud 2013

    Jag kommer att gifta mig 2013.

    Jag vet att jag är VÄLDIGT tidigt ute med planering, men jag känner att man kan nog aldrig vara för tidigt ute.
    Om inte annat så får man massor av inspiration, tips och ideér här :)

    Någon annan som också gifter sig 2013 och vill följa denna tråd?

  • Svar på tråden Brud 2013
  • drömmer

    Hej!!


    Även jag hoppar gärna in . Vi giter oss 11 Maj 2013.


    Hittills är:


    -Kyrkan bokad


    -Lokal bokad


    -Färgtema klart; vitt,rosa, silver och grönt.


    -Fotograf samt hår-&-makeup bokat


    -Trubadurer bokat.


    -Tärnor är utsedda (4st), liksom marskalker (3st) och näbbar (5st).


    -Gästlistan är klar.


    Har börjat köpa lite saker såsom näbbkläder (inte allt), tärnskor, gästbok osv.


    Har börjat titta efter brudklänning och tärnklänningar, samt kostym till blivande. Största funderingarna nu är annars hur vi ska utforma inbjudningskorten och NÄR dom ska ut. Egentligen vill vi 5 månader innan....men då blir det mitt bland alla julkort så troligen blir det första veckan i Januari och sen osa i mitten av Feb, dvs 1 mån efter de fått dom och 3 mån innan bröllopet. Känns nog ganska lagom tror jag... Hur tänker ni där?


    Känner att vi måste bestämma oss hur de ska se ut och börja pyssla snart då vi även har mkt på gång i övrigt i livet. Planerar för husförsäljning och flytt, och kommer nog ha fullt upp hela hösten med renovering osv av ny bostad så ja lite stressad känner jag mig allt .

  • theluckiest2013

    Det där med inbjudningar funderar vi oxå på, vill inte skicka ut save the date-kort, men eftersom vi gifter oss i semestertider (juli) så ska vi nog skicka ut våra inbjudningar i januari..


    drömmer skrev 2012-04-17 15:32:29 följande:

     


  • Snartfrueriksson

    Åh vad surt att inte få datumet man vill ha :(! Jag har inte fixat något än bara tänkt lite. Vi ska ha röd o vitt tema. Mina syskon ska vara tärnor. Vi ska åka över till Tyskland o köpa alkohol där.

  • ThereseV

    Vi ska också gifta oss den 6/7 :) Lokalen är prel bokad, fotograf fixad, troligtvis även musiken och i det stora hela så är det mesta iaf bestämt, även om ganska lite är köpt och bokat :) Kyrkan får vi inte boka förrän i sept i år (litet stressmoment ..får panik om vi inte får kyrkan vi vill ha) 
    Mat, hår och smink är väl det som inte riktigt är bestämt än vad jag kan komma på:P 

  • Snartfrueriksson

    Någon som har tips på en bra sida på klänningar till mina tärnor. Dom är 5, 8 o 20 år skulle önska att hitta en sida där man kan hitta klänningar i samma färg o helst samma modell till alla 3

  • drömmer

    Oj vad mitt inlägg blev ihoptryckt innan? theluckiest2013: Ja det är nog väldigt smart när det är semestertider. Vi själva har redan bokat våra sommarplaner så det är nog perfekt att skicka ut tidigt så man kan planera in en sån viktig sak . Vi kommer gifta oss kristihimmelfärdshelgen så jag hoppas det räcker 4 månader innan.

    FruHassel: Vi hade väldiga problem att få det datumet vi ville ha men fick klartecken i fredags !! Anledningen var att kyrkan har konfirmander i mitten på Maj men efter mkt ringande så pratade dom med den präst som har konfirmanderna och han bestämde att han lika gärna kan ta dom helgen efter så vi kan få vårt datum . Nu är inte detta datum ngt speciellt alls...men det kändes som en bra dag, och så tänkte vi lite smart. Vi gifter oss på lördagen och torsdagen innan är en röd dag och fredagen klämdag, dvs många som är lediga och kan hjälpa oss med div förberedelser sista dagarna .
    Hoppas ni också får ett bra datum nu trivs med!!

  • FruHassel

    drömmer: Ja det blir helt enkelt en annan dag, nu hoppas jag att lokalen inte är uthyrd de andra dagarna som vi klurar på istället (läs: Jag klurar på, sambon är inte ett dugg intresserad)

  • drömmer
    FruHassel skrev 2012-04-17 15:57:22 följande:
    drömmer: Ja det blir helt enkelt en annan dag, nu hoppas jag att lokalen inte är uthyrd de andra dagarna som vi klurar på istället (läs: Jag klurar på, sambon är inte ett dugg intresserad)
    Haha nej som här då . Eller jo klart han är intresserad, men han överlåter det åt mig just för att han nog inte har de kraven som jag har
  • FruHassel
    drömmer skrev 2012-04-17 16:28:57 följande:
    Haha nej som här då . Eller jo klart han är intresserad, men han överlåter det åt mig just för att han nog inte har de kraven som jag har
    A säger bara ja ja det blir jätte bra, han vill i dagsläget inte ens vara med och välja maten ... det kvittar honom, allt han vill är att det blir en rolig fest, detaljerna är inte viktiga
Svar på tråden Brud 2013