Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Brud 2013

    fruwesterlund skrev 2012-06-13 09:31:40 följande:
    Ok, vad ingår då?
    I vårt pris ingår:

    Lokal
    personal
    buffe
    välkomstdrink
    fruktbuffe
    chokladfontän
    alla tillbehör till middagen tallrikar osv
    fri dricka och öppen bar hela dagen
    Fotograf
    kameraman (där vi även får alla stillbilder oredigerade och en del redigerade, samma sak med filmen)
    dekorationer inne och ute (ex röda mattan, stolsöverdrag och rosetter osv)
    Blommor (på borden, brudbordet, inne, ute, i kyrkan, min bukett, tärnornas buketter, corsager till maken och marskalker)
    Dj
    Limousine
    barnvakt och ett extra rum med madrasser och underhållning
    Tårta

    Ja jag tror det var allt. Men säkert har jag glömt något.
  • Pagnie
    PoS skrev 2012-06-15 21:43:13 följande:
    Idag är det (förhoppningsvis) ett år kvar tills jag är gift! Jag blev lite stressad av att alla var ute i så god tid så jag skyndade att höra av mig till vår kyrka men de bad mig återkomma i september eftersom de inte har gjort planeringen än för nästa år. Blir till att vackert vänta o se om vi hinner först att boka 15/6! Hur går det för er andra med färgteman o allt? Jag är inne i inspirations-fasen där jag kollar ALLT o bara köper alla temabröllop rakt av, vill ha alla stilar! Men det går ju inte. får sansa mig lite.
    ja visst är det roligt med alla teman. Allt är så vackert så man kan inte bestämma sig. Vi hade färgen bestämd på en gång då jag verkligen älskar allt som är blått och så vill jag ha rosa med i det. Men det skulle vara roligt att ha något speciellt tema också. Men som det ser ut nu så är det fjärilar som gäller än så länge.
    Verkar vara många kyrkor som är lite sega med planeringen för nästa år. Men det är bara att slänga sig på telefonen så fort datumet kommer så du kan boka. Vi bokade vår för 1 månad sedan men det är i stockholm så dom verkar vara ute i väldigt god tid.
  • Pagnie
    Millisch skrev 2012-06-24 23:30:44 följande:
    Även vi gifter oss nästa år, den 13:e Juli närmare bestämt. Vi gifter oss i Landskrona och kyrka och lokal är redan bokad. Är ju så roligt med bröllop så man vill ju njuta av all planering länge =D
    åh vad roligt ännu en den 13:e juli. Vi börjar bli några stycken nu.
  • Pagnie

    Jag hade också svårt att hitta runda bord men nu har vi hittat det. Så skönt och jag håller med det är bättre på alla sätt och vis.

  • Pagnie

    Vi har som sagt också runda bord och vi kommer sitta vid ett vanligt rakt bord uppe på en scen framför alla. men annars tror jag att det är vanligast att brudparet också sitter vid runt bord.

  • Pagnie

    Det går ju som sagt inte att citera på mobilen konstigt nog. Men pos jag har en blå sten i min förlovningsring som är en trestensring och jag verkligen älskar den. Vi har också tagit in flen kompis som fotograf. Hon är verkligen jätte duktig så jag hoppas hon får fram de bilder som jag vill ha. Hon brukar lyckas med det.

  • Pagnie
    FruW skrev 2012-07-19 09:08:20 följande: 

    Hur har ni tänkt när ni valt era datum?


    Vi valde vårt datum då det för det första är enda lördagen på hela sommaren som min mamma kan vara med men också för att min sambo har någon förkärlek för numret 1337 gamer som han själv kallar sig, haha. så 13/7 var det närmaste vi kom. Sen att det var 2013 är bara ett plus. Massa massa 13. Kan ju inte bli annat än tur om man går emot allt som alla tror. 
  • Pagnie

    finns det någon som vet någon bra butik i stockholm? känner att det är dags att leta klänning snart. :D

  • Pagnie

    åh vad underbart det är. Nu kan jag bocka av klänning på att fixa listan. Hittade den i första butiken jag gick in och jävlar vad trevliga och hjälpsamma dom var. helt underbart.

  • Pagnie
    EmmaT skrev 2012-09-29 22:39:16 följande:
    Härligt! Vilken stad och butik var det?
    det var i stockholm. Stockholms brud och fest.
Svar på tråden Brud 2013