Inlägg från: Doofie |Visa alla inlägg
  • Doofie

    Brud 2013

    ChristineL skrev 2012-04-29 13:33:00 följande:
    Det här med klänningar igen, finns en lååång tråd här om kinaklänningar, som jag inte riktigt orkar kolla igenom, men det verkar nästan vara värt att beställa från nån sån tillverkare. Vad tror/tycker ni? Jag känner att jag vill ju verkligen att min brudklänning ska sitta perfekt, och vill ju prova ut den. Tänk om man beställer en klänning och passformen blir helt fel?
    Har också funderat på om man ska beställa, men jag har inte riktigt fått nån bra känsla av de som gjort det.. tänk om den sitter dåligt, då måste man ändå fixa hos sömmerska. Tänk om tyget känns och ser billigt ut? Jag känner inte att jag vill chansa. Har även blivit rekommenderad att inte beställa kinaklänning av en bekant som inte var nöjd alls..
    Så är du rädd att passformen ska vara dålig får du säkert vara beredd på att den måste justeras efter ankomst..
  • Doofie
    FruHassel skrev 2012-04-30 14:51:27 följande:


    Ett gammalt magasin ... tänk er vitt på stolarna och rosa,vita, grå och ljusturkosa pompoms hängande i taket!!!
    Åh så fint!! Förstår att du blev salig! ;) Hade också velat ha något sådant.. Helt rätt känsla med väggarna och pelarna :)
    Det jag tycker är sämst med vår restaurang är att det inte kommer att gå att dekorera helt som jag vill.. de ville inte ens att jag/vi är i lokalen och "springer" innan festen. Så personalen måste dekorera.. känns som att det kan bli hur som helst! :P
  • Doofie
    FruHassel skrev 2012-04-30 19:20:25 följande:
    Oh jobbig sits ... diskutera med dem innan om ni kan komma fram till en lösning ... det är ju er dag!
    Joo jag hoppas det ska gå att lösa.. tror nog det ska bli bra i slutänden :) Hoppas man kan gå dit kvällen innan eller nåt, måste ju ändå leverera alla dekorationer dit.. :P
  • Doofie
    CoG skrev 2012-05-01 08:31:45 följande:

    Doofie:

    Hur fungerar det då man håller till på en restaurang?
    Är den stängd för andra hela dagen, eller bara från det klockslag ni ska börja anv den?

    Om ingen annan ska vara där innan tycker jag absolut att ni borde få vara med lite mer och se till att det blir som ni önskar.


     


     


    Det kommer bara vara vi som är där. Det är en restaurang som mest sysslar med catering, bröllop, konferens, julbord och andra bokningar på vinterhalvåret. Inte öppet mån-lör utom på sommaren med andra ord (och vi gifter oss i februari) :)
    Hela dagen är ju bokad för vårt bröllop.. så det borde gå att ordna så man kan komma dit och dekorera.. Tror mer att de inte vill ha 100 släktingar och en nojig svärmor där som donderar. När jag sa att jag själv ville ordna så sa han att det säkert skulle gå att lösa, vilket det ju borde, tycker man :P
  • Doofie

    Musiken.. min blivande är TV-spels nörd ut i fingerspetsarna och vill gärna ha ett temat från Zelda som ingångsmusik. Jag tycker den är vacker, mer än så bryr jag mig inte om ;) plus att det faktikst hade varit lite kul att ha något som representerar honom och är "han".
    Annars är jag inte riktigt säker på vad vi ska ha för musik i kyrkan.


    FruHassel skrev 2012-05-02 12:42:20 följande:
    Kanske ha nothing else matters på piano att gå in till ?! Min sambo är stort fan av metallica och det är en av de bästa konserterna vi varit på ihop (Big 4 förra året i Göteborg)
    Tycker det låter som en riktigt bra ide! :)
  • Doofie
    CoG skrev 2012-05-03 13:15:00 följande:
    Idag fick jag hem modelleringspasta, sugerpaste och lite annat.

    Eftersom att jag tänkt göra vår bröllopstårta själv måste jag ju börja träna!
    Första "offret" blir sambons bror som fyller år.
    Han behöver inte ordna med tårta för den tar vi med oss!

    Nyss testade jag att göra 3 rosor (dom ska ha gröna blad sen också).
    Jag hoppas att tårtan blir ok, men jag har ju mer än ett år på mig att göra tårtor till olika som fyller år och till morsdag/ farsdag så nog ska jag blir så pass duktig att jag blir nöjd på vår stora dag :)

    Mot slutet får jag börja testa olika fyllningar.
    Nu kommer det att bli köpta bottnar och "vanlig" tårtfyllning då jag tänkt fokusera på utsidan till en början.

    www.brollopstorget.se/hem/cog/gallery/phpfz7o...
    Ser ju superfint ut! Kommer ju gå galant! :D Kul att baka själv, om än lite prestationsångest också ;) Men börjar du träna nu hinner du ju göra alla "missar" innan det är skarpt läge :)
  • Doofie
    CoG skrev 2012-05-03 13:35:44 följande:
    Doofie:

    Jag har en bild på en vit tårta med en liten kulrand längst ner och sen är det vita kallor och vita rosor och gröna blad på.
    Det ska jag nog klara av.
    Sen behöver vi bara hitta någon god fyllning!

    Vi bjuder inte kungen utan bara vanligt folk så jag tror att dom blir glada bara tårtan inte är giftig :)

    Intalar mig att jag inte ska få någon prestationsånget ;)
    Ja det är klart, det är ju kul att bruden själv bakat tårtan tycker jag! :D
  • Doofie

    Någon fler som ska skicka ut Save-the-date, eller nöjer ni er med inbjudningskort? Vi har precis beställt våra STD och skickar nog ut dem någon gång här i Maj.


  • Doofie

    Tänkte också det skulle räcka med inbjudningar, men sambon har ganska långväga släktingar som behöver lite tid på sig att spara till resan..:)
    CoG, gifter ni er under sommaren kanske det kan vara bra att skicka ut i början av året. På mitt jobb fick vi börja planera semstern i mars iaf. Men folk börjar ju prata om semstrar innan, så Januari, februari kanske är bra? Tycker också sådan är svårt att veta..


Svar på tråden Brud 2013