• MeahJ

    Brud 2013

    Jag kommer att gifta mig 2013.

    Jag vet att jag är VÄLDIGT tidigt ute med planering, men jag känner att man kan nog aldrig vara för tidigt ute.
    Om inte annat så får man massor av inspiration, tips och ideér här :)

    Någon annan som också gifter sig 2013 och vill följa denna tråd?

  • Svar på tråden Brud 2013
  • Moignon

    Det är svårt att få allt. Själv har jag syster som ska sy klänning och mamma som ska göra tårta. Kanske blir hemmafix på andra saker med. Fotograf vill vi ha ett åroffs men har en kompis som ska ta mingelfoton, middagen osv.

  • PoS

    Nu kan jag ju inte svara på om det är bra än men vi ska till Anders Fors i Mälarhöjden på tisdag. De känns väldigt proffsiga o jag har bara hört/läst gott om de. Jag surfar just nu runt o söker ring-ideer. Kan inte bestämma mig för om jag vill ha en blå sten eller inte. Kommer jag ångra mig om 15år? Antagligen inte då jag alltid älskat den typen av ringar, men det här är ju vigselring för sjutton! Och ska jag ha guld fast jag egentligen mer är en silvertjej? *gaah* Smart att handla på IKEA-rean!

  • PoS

    När man skriver på mobilen blir allt ihopkört, ber om ursäkt för det! Går inte heller att citera. Vad roligt att ni har så många hjälpsamma människor i er närhet. Vi har inte ens berättat för någon än, haha, vi är skitsega ju!! Måste bara bli klara med projekt:boende först så ska jag grotta ner mig ordentligt i pyssel o dylikt....

  • funnybunny84

    PoS: vi har heller inte berättat för någon än, Vi har bestämt att vänta ett tag till innan vi berättar.
    här blir det silverringar för jag är också en silvertjej.

     

  • funnybunny84

    ska ni och era m2b ha två ringar eller ska bara ni tjejre få en ring till och ni bara graverar in ett datum till i killens???
     

  • Moignon
    funnybunny84 skrev 2012-06-29 09:20:11 följande:
    ska ni och era m2b ha två ringar eller ska bara ni tjejre få en ring till och ni bara graverar in ett datum till i killens???

    Før oss blir det bara jag som får en ring till. Vi gjorde så att vi valde två ganska olika ringar dær jag har en vældigt enkel vitguldsring med skarpa kanter som kommer passa den ring som jag vill ha som vigselring.


    Eftersom min m2b bara kommer ha en ring valde vi att gøra denna lite mer speciell (och lite dyrare) istællet. Borstat vitguld, en smal rand och sedan en mindre del med blankt vitguld på andra sidan randen. Vi har skrivit mitt namn och førlovningsdatum och kommer skriva in vigseldatumet på andra sidan mitt namn.

  • aviman
    Moignon skrev 2012-06-28 10:20:05 följande:

    Ær det någon hær som bokat fotograf ænnu?


    Vi har bokat fotograf, lokalen för middag/festen och jag beställde min vigselring förra veckan :) 
  • Moignon
    aviman skrev 2012-06-29 10:04:53 följande:
    Vi har bokat fotograf, lokalen för middag/festen och jag beställde min vigselring förra veckan :)
    Hur tænkte ni nær ni valde fotograf? Jag har varit så inne på att det verkligen ska klicka med den man væljer, men vill næstan frångå det nær jag tittar på hennes bilder och upplægget hon anvænder. Svårt.
  • aviman

    Jag såg på hennes bilder, och för mig var det viktigast att bilderna var i "min stil" och att de förmedlade känslor. Tjejen som ska fota oss är ung och verkar vara (efter att ha sett hennes bilder) villig att experimentera och testa nya saker och dessutom så redigerar hon bilderna på ett sätt som gör dem estetiskt tilltalande!

    För mig är känslan i bilderna viktigast, tillsammans med fotografens skicklighet att fånga de där små ögonblicken eller blickarna - så jag gick enbart på det Solig