Inlägg från: millanfs |Visa alla inlägg
  • millanfs

    Brud 2013

    Hej! Vi har bokat kyrka och präst till den 1juni 2013!! :) Ska bli ett roligt år och planera allt!!

  • millanfs

    å så fin klänning, ja vekligen ett bra köp, hoppas fläckarna går bort bara!



    Inbjudningskorten har jag med tänkt använda ett tjockt papper och på med tapet, som någon skrev, hoppas det blir bra så man inte ser limmet igenom, eller hur hade tänkt att fästa tapen på papret?



    Jag har verkligen försökt leta lokal nu i några veckor och hittar inget i våran mini stad, Och tycker mycket kostar så mycket så vad tycker ni är rimligt för ett kuvert pris per person? och en catringfima per person? någon mer som kollar runt nu?



  • millanfs

    haha skriver som en kratta just nu, ber om ursäkt och hoppas ni förstår vad jag skriver.. :)


     

  • millanfs
    Jag har två vänner som är brudtärnor! Och en svägerska som ska hjälpa till att planera, så jag har tre stycken som ska hjälpa mig på vägen till min stora dag!!
  • millanfs

    Jag letar fortfarnade efter en lokal och har hittat en logernas hus, när jag ringde och ville höra mig för så lät det som att det precis går in 89 personer som vi kanske blir men att lokalen är för hundra och så ville jag titta på den och då säger han att det finns en vaktmästare där på fm så åk dit, hade med hoppats på att han ville möta upp oss, men får försöka åka dit med barnen och kolla, har heller ingen barnvakt så lätt.. Man kan ju ta kort på den så man kan planera lite framöver.. Men nu håller vi tummarna att den är bra eftersom det inte finns så mycket att välja på här i våran stad!!


  • millanfs

    Hej! vilken tid har ni bokat kyrkan? har lite ångest nu för hur jag ska hinna med hår, smink och fotografering innan bröllopet, ville hålla på så länge som möligt med den stora dagen..

  • millanfs

    Jag fick välja tid helt själv, och blev stäld och osäker när hon frågade om tiden och hade inte en anning om vilken tid man ska gifta sig på så jag har bokat klockan ett, för jag tänkte att jag ville ha en lång dag. Men har förstått och ska försöka boka om till två eller tre, Vi ska fotograferas innan, cirka två timmar tar det sa fotografen, vill se så fin ut som möjligt och sen vill jag inte att gästerna ska behöva vänta på oss. Frisören brukar oftast dra ut på tiden men räknar med två timmar där med. Jag får ju börja klockan åtta på morgonen om jag ska hinna och sen borde man ju äta middag innan.. oj vad stressigt det kändes nu.. Är det någon som vet hur man ska räkna ut hur långt tid det kommer att ta med all mat? hur långt i mellan alla mål ska man räkna med? så svårt med planeringen tycker jag.. Tack för alla svar.. :) inser att jag får boka om.. :)

Svar på tråden Brud 2013