Inlägg från: söt nöt |Visa alla inlägg
  • söt nöt

    Brud 2013

    Jag ansluter mig till skaran med 2013 brudar. :)
    Min älskade sambo friade på vår årsdag i tisdags.
    Vi planerar ett bröllop till den 21 september 2013. Om kyrkan är ledig då. Ska åka och kolla på dom olika kyrkorna i veckan hade vi tänkt så vi kan bestämma vilken vi vill ha. Hoppas på att hitta en bra och prisvärd lokal i närheten med. Mycket tankar snurrar i huvudet. Kanske är tur att jag har "drömt" och plnaerat lite i förväg :p
    Fördelen är att vi har pratat om hur vi vill ha det under ett tag. Typ den var fin eller en sån skulle vi ha på vårt bröllop... osv
     

  • söt nöt
    fruwesterlund
    vilken klänning som passar är högst individuellt. Jag har också storlek 40 och magen är väl inte heller mit bästa område. men jag skulle aldrig passa i den klänningen (även om jag gärna hade velat, för den är hur fin som helst) eftersom jag är ett sk päron. Dvs har bredare höft än överdel. Den andra klänningen du postade skulle passa bättre på min typ av kropp. Det finns bra sidor som kan ge en ett hum om vilken typ av kroppsform man har (det är inte alltid man uppfattar sig själv som andra gör). Sedan kan man välja modell utifrån det. 

    Du kommer hitta en super fin klänning som är du till 100% :) 
  • söt nöt

    Om du är timglasformad så passar du i nästan vad som Jag skulle valt en klänning som sitter åt lite runt rumpan/höften för att framhäva formen. Är du osäker kan du ju gå och prova lite olika modeller så du vet vad du trivs i. Du behöver ju inte köpa i butik, men då vet du vad du vill ha för modell.
    Jag tycker att nr 2 och 4 är jätte fina. :) Speciellt nr 4. 

     

  • söt nöt

    Nu har jag och min blivande vart iväg och kollat på kyrkorna. Vi blev båda två stört förtjusta i en liten kyrka ute på landet som rymmer ca 50 personer elnigt kyrkans hemsida och en kyrkvaktmästare och ca 70 personer enligt kommunens hemsida och en annan kyrkvaktmästare vi träffade. Vi har i nuläget en lista på 55 personer så ska kolla med pastors exp om det kan gå bra. I så fall har vi hittat rätt. :) Den är hur fin som helt med vackra målningar i taket och väldigt intim och mysig. Tänk en fullsatt kyrka :)

  • söt nöt
    Lilo84 skrev 2012-08-25 12:29:59 följande:
    Nu är lada, präst och fotograf bokat till den 3 augusti 2013... HURRA! :D
    Härligt! :) 
  • söt nöt

    nu äntligen är det på riktigt! Kyrkan och lokalen är bokad. Den 21 september 2013 smäller det för vår del :) Jag längtar som en tok efter att få sätta igång med inbjudningar, köpa klänning och allt annat. Det här har jag väntat länge på. :) 

  • söt nöt

    Även jag kan bocka av klänningen från listan :) blev den 3:e jag provade i den andra butiken. Blev såld med en gång. :) Fast jag höll mig och funderade en vecka till. Men nää, det är min klänning. Så nu är den det också :)

  • söt nöt
    Sjörå skrev 2012-10-03 15:43:22 följande:

     Duvorna är nog bara på teckand film, fast tanken var fin.


    Det går vist att släppa duvor. Dom hittar hem utan problem om det är ca 7 km hemifrån. Det är bara att ta kontakt med närmaste duvförening. I göteborgs området finns det en del duvor som folk tränar och tävlar med. Brevduvor... 
  • söt nöt

    det är ju just så man gör med brevduvor. Man kör dom till en plats och släpper dom där så flyger dom hem. Jag har duvor själv, men jag flyger inte med mina pga alla rovfåglar som håller till här. Duvor är jätte fina djur :) 
    pappers lycktorna var jätte fina. lite mindre risk att dom bajsar på dig eller din blivande :p Den risken finns alltid med fåglar :p

     

  • söt nöt

    Tider är den stora frågan här med. Vigseln är kl 14. Men vi vill fota oss innan för att inte ha smink som runnit, håret på ända av kramar och liknande.
    Den stora frågan just nu är hur vi lägger upp det efter vigseln. Vi kommer ha brudskålen kl 17 för att dom som behöver det ska hinna vila och alla hundar ska få tillfälle att gå ut och kissa (vi har ganska många hundar i släkten). Det kommer finnas fika och lite aktiviteter för dom som vill. 
    Förrätten serveras vid 18 och sedan ska det rulla på. men frågan är hur länge? När behöver serveringspersonalen komma för att hinna ställa ut förrätten på borden innan alla sätter sig? Hur länge måste dom stanna för att hinna plocka undan och diska? 
    Är det någon som har en aning? 

Svar på tråden Brud 2013