Inlägg från: Tessa01 |Visa alla inlägg
  • Tessa01

    Brud 2013

    Hej alla.

    Ny här och planerar bröllop nästa år. Va roligt att se att det är så många som redan har börjat boka så mkt å planerar för fullt.

    Vi är ute i god tid för att försöka hålla ner kostnaderna så mkt som möjligt, men det är svårt!! Är verkligen inte billigt att bjuda in till bröllopsfest. Vi har bokat lokalen redan och kommer gifta oss borgerligt vid vattnet. Jag tänkte börja pyssla med inbjudningskorten i höst och även delar av dekorationen...alltid kul att ha nåt att se fram emot i mörkret. Sen har vi även bokat fotograf då många redan började bli uppbokade inför nästa sommar...helt galet!!

    Kul att få följa er andra och läsa om era planer.

  • Tessa01

    hmmm...nu bokade vi lokalen redan i april i år Glad då vi verkligen vill gifta oss där!! Tror lokalhyran gick på ca 9000:- å då får vi vara där från fredag kl 12 till söndag kl 10. Sen kommer vi säkert köpa till städning och musikanläggning så kostnaden rusar nog iväg.

    Vi har även öppnat ett sparkonto för att kunna finansiera allt och det är skönt att sprida ut kostnaderna. Känns bara så konstigt att boka saker nu...man blir ju så sugen att gifta sig NU!! Inte nästa årFlört Hur ska man orka vänta??

  • Tessa01
    Juli2013 skrev 2012-09-03 13:54:09 följande:
    Ja längtar också som en tokig men samtidigt vill man ju inte att tiden ska springa iväg heller, bara en gång i livet man får planera bröllop! Glad

    Vi gifter oss 27/7-13 och vi har betalt deposition på festlokalen, deposition till fotografen, deposition till cateringföretaget... så det känns i alla fall bra att vi börjar beta av kostnaderna liite

    Jag har också köpt hem en massa material från panduro och ska härnäst börja pyssla och testa mig fram med inbjudningskort (vill gärna göra dem själv), och nästa steg blir att börja snickra på en hemsida, då vi verkligen känner att vi behöver en.

    Annars har vi inte gjort något, förutom att vi bokat kyrka då. Borde man känna sig stressad?? Skrattande
    Det är verkligen kul att planera och det känns som det blir enklare när man har gott om tid. Min bror gifte sig nu i sommras (vi förlovade oss nästan samtidigt) och deras bröllop planerades under ngr månader bara.

    Jag har väntat sen i våras att få börja med inbjudningarna...tycker det är kul att pyssla!! nu kan man ju verkigen säga att hösten är här så nu är det fritt fram att börja Glad Jag har dock tänkt skriva allas namn i inbjudningarna och gästlistan är inte helt säker än...plus att det kan tillkomma en respektiva för många samt att det kan falla bort någon.
  • Tessa01
    Juli2013 skrev 2012-09-03 17:59:39 följande:

    Jag tycker också att det är fritt fram att börja nu!! men jag ska testa lite olika och prova mig fram, så det tar nog en stund innan jag är nöjd Flört

    Ja visst är det är fantastiskt kul att planera, men så är man ju en planeringsmänniska också Flört för en del kanske det känns jobbigt att lägga massor med tid på planering, men för mig är det bara kul! jag har nog planerat det här hela livet egentligen, i huvudet Glad
    Sedan vet jag att jag har en benägenhet att stressa upp mig så jag vet att jag behöver gott om tid och få göra allt ordentligt och på det sätt jag vill ha det.

    Vi gifter oss i juli som sagt men tänker nog skicka ut inbjudningarna redan i januari, jag vet inte om det verkar lite hysteriskt? Men vi skickar inga STD utan kör bara på inbjudningar, och den största delen av gästerna kommer måste resa mellan 60-80 mil för att vara med på bröllopet, samt planera in det i sin semester, så vi känner att vi måste vara ute i tid..?


    Jag e oxå en planeringsmänniska och jobbar med att analysera saker Flört Så privat vänder å vrider jag på allt!! Men jag har inte ens tänkt tanken på bröllop tidigare och har väl tänkt mig nåt enkelt men nu börjar jag bli förvånad över mig själv att jag längtar så efter att få pyssla och fixa :))

    Vi kommer gifta oss 3 Augusti och jag hade oxå tänkt skicka ut inbjudningarna i Januari så alla kan planera in det i sin semester. Många gäster kommer från andra orter och vi har valt att skippa STD. Sen blir väl osa i maj/juni innan man åker iväg på semester å glömmer bort tänkte jag.
  • Tessa01
    Makeupmyday skrev 2012-09-04 09:30:52 följande:
    Tessa: Det va nog ganska långt emellan, från jan till juni, måste folk verkligen ha så lång tid på sig att bestämma sig? 2 månader tycker jag att ska vara alldeles tillräckligt.
    Jo..men det känns så konstigt å ha osa så långt innan bröllopet. Min bror bestämde sig i feb/mars i år för att gifta sig i augusti å deras inbjudningar gick inte ut förrän i slutet på mars å min släkt tyckte det va sent pga semestertider.

    Jag får fundera lite på det men jag vill iaf få ut inbjudningarna i jan/feb sen när man ska osa får jag klura lite på. Tips??
Svar på tråden Brud 2013