Inlägg från: Heobea |Visa alla inlägg
  • Heobea

    Brud 2013

    Hej! här är ännu en som ska gifta sig 2013, den 29juni närmare bestämt, Vi har bokat lokalen, bestämt vilken kyrka det blir, har tankar kring mat, färgtema, dekorationer och en preliminär gästlista. Tycker själv att det är skönt att ha oceaner av tid till pyssel med dekorationer etc.
    Inbjudningskorten, stämplar, papper och lite så har äntligen landat. Väntar dock massor av fler paket med pysselgrejer köpt på ebay!

  • Heobea
    MsChevy skrev 2012-05-28 21:46:34 följande:
    Välkommen! Vi gifter oss på samma datum (hoppas inte samma plats bara Tungan ute

    Just nu är det inte så mycket bröllopsbestyr här. Vi har precis köpt oss hus, så hela sommaren kommer gå åt att packa o leva i banankartonger o jobba. Vi är redan på det klara med rätt mycket vad vill med bröllopet så det mesta pysslet o sånt kommer nog göras i vintermörkret sen när vi är installerade i det nya huset! Glad
    Skickar ut Save the date-kort i samband med julhälsningarna (o ja som aldrig skickar julkort i vanliga fall, hehe)
    Ska dock boka vigselplats o festlokal i år så det iaf är klart, för att vara på den säkra sidan....
    Ja här lär det också gå åt tid till renovering av vårt sommarhus hos sambons föräldrar men just nu är jag hemma och är sjukskriven efter en operation. Då måste man ju ha nått att sysselsätta sig med.
     Ja hoppas inte vi ska vigas på samma plats, vi ska vara i Kaga kyrka i Östergötland.
  • Heobea

    Fina kyrkor, brudklänningar och inbjudningar. Här pågår pysslet för full gång, eller snarare jag gör lite nu och då. xGår hemma och är sjukskriven efter en stor operation så nått måste man ju sysselsätta sig med.
    Ringde för att boka kyrkan men de meddelaade att man inte får boka förrän 1/10 för nästa års vigsel, galet sent tycker jag. Men men......  Vi har bokat bygdegården intill kyrkan så förhoppningsvis kommer ingen sno kyrkan för oss......

    Våra save the dates ser ut såhär



    Har gjort ett första utkast till inbjudningskorten, dock långt ifrån färdiga. Det saknas lite grön färg. nått roligare åt mitt hår mm......


     

  • Heobea

    Gah!v jag har hittat en hög med klänningar som jg kan tänka mig. Har lite svårigheter att välja. Vilken tycker ni?


  • Heobea
    imoen skrev 2012-07-12 16:57:16 följande:
    Men vilka fina klänningar! Särskilt den första var ju fantastisk. Var hittade du den?
    Ebay!!! men har tittat på dem på diverse kinasajter tidigare.
    Brudiframtiden skrev 2012-07-12 16:14:18 följande:

    Heobea: överdelen på ettan men underdelen på tvåan... Gillar inte heller axelbandslöst...


     


    Doofie..om du inte bryr dig behöver ju ingen annan heller göra det! Kör på det..!


    Ungefär så ja.......
    CoG skrev 2012-07-12 14:19:48 följande:
    Den här tycker jag var mycket söt.

    Jag har lite svårt för de i tea längd...
    Egentligen jag också, dessutom råkar det snyggaste på min kropp vara benen så varför inte visa dem??????

    Det kommer antagligen sluta med att jag beställer båda.... hahaha! Sambon tyckte att jg var galen när jag knusslade om ca 1000kr, när vi lagt budget för en klänning på minst 15000. så why not!
  • Heobea
    FruW skrev 2012-07-19 09:08:20 följande:

    Någon mer som gifter sig i maj? Har sett ett par stycken åtminstone, men det droppar väl in fler :)


     


    Vi funderar på att gifta oss i maj eftersom det är min favoritmånad och folk oftast inte har så många semesterplaner för den månaden. Jag tycker det vore smidigast att ha bröllopet under en av långhelgerna, eftersom vi ska ha bröllopet i England och det känns schysst mot de svenska gästerna om de slipper ta en massa dagar ledigt för att komma över.


     


    Dock ligger 1 maj dåligt 2013, på en onsdag, så mitt favoritdatum 4 maj (lördagen) skulle innebära att folk ändå måste ta fredag ledigt om de vill slippa stressa, men de kan även välja att ta torsdag ledigt och isåfall få en riktigt lång helg :)


     


    Sen är 9 maj röd, och den 10e blir klämdag, så 11 maj vore en klar favorit om det inte vore för mig och min favorisering av jämna tal :) Tycker 2013 och månad nr 5 är ojämna nog.


     


    Hur har ni tänkt när ni valt era datum?


    jag gillar inte heller udda tal. Vi var länge inne på att gifta oss den 6/7 2013, hade varit lite roligt med att 6+7=13, men så flyttade vi fram det en helg för att det passar bätter med alla semestrar i våra familjer (om de gör sm de brukar) så då blev det den 29/6 2013 istället
  • Heobea
    söt nöt skrev 2012-08-24 19:30:52 följande:
    Nu har jag och min blivande vart iväg och kollat på kyrkorna. Vi blev båda två stört förtjusta i en liten kyrka ute på landet som rymmer ca 50 personer elnigt kyrkans hemsida och en kyrkvaktmästare och ca 70 personer enligt kommunens hemsida och en annan kyrkvaktmästare vi träffade. Vi har i nuläget en lista på 55 personer så ska kolla med pastors exp om det kan gå bra. I så fall har vi hittat rätt. :) Den är hur fin som helt med vackra målningar i taket och väldigt intim och mysig. Tänk en fullsatt kyrka :)
    Hääärligt!
  • Heobea

    Här är vi lite off i bröllopsplanerna. Händer så mkt annat runt omkring. Men någon dag ska vi ta tag i det igen. Vi väntar väl på att få bekräftat att vi får den kyrka, tid och datum vi vill. Man kan inte boka innan 1/9. Funderar dock på att ringa i veckan och säga: hej..... helt ovetandes om att de har en deadline, man kan ju alltid hoppas på saken.

    Annars drömmer jag mest om ringar. Har kommit fram till att hur mycket jag än tittar och försöker hitta en så billig som möjligt är de4t bättre att välja en man tokgillar för lite mer pengar än en man halvgillar för mindre pengar. Jag menar, vad gör 2000kr i samanhanget när man har sparat in typ 3000kr på klänningen.....??

Svar på tråden Brud 2013