Inlägg från: Makeupmyday |Visa alla inlägg
  • Makeupmyday

    Brud 2013

    Jag ska också gifta mig 2013, den 10 augusti! Hoppar med här i tråden :)


    Måste bara läsa 90 sidor bakåt först :)

  • Makeupmyday
    Ekna skrev 2012-02-15 15:40:44 följande:

    Är de någon av er som skall ha Save the date kort elelr så och skicka ut?


     


    www.urenbrudssynvinkel.bloggplatsen.se


    Japp, vi ska ha Save The Date-kort, vi gifter oss den 10 augusti 2013 och jag tänkte skicka dem under hösten 2012. Vi gifter oss på Åland och min m2b är från Gbg. :)
  • Makeupmyday
    PoS skrev 2012-06-15 21:43:13 följande:
    Idag är det (förhoppningsvis) ett år kvar tills jag är gift! Jag blev lite stressad av att alla var ute i så god tid så jag skyndade att höra av mig till vår kyrka men de bad mig återkomma i september eftersom de inte har gjort planeringen än för nästa år. Blir till att vackert vänta o se om vi hinner först att boka 15/6! Hur går det för er andra med färgteman o allt? Jag är inne i inspirations-fasen där jag kollar ALLT o bara köper alla temabröllop rakt av, vill ha alla stilar! Men det går ju inte. får sansa mig lite.
    Vi har valt vår-grönt och vitt till färgtema, eventuellt med inslag av ljust rosa. :) Jag tycker att ganska många saker ändå är hyfsat lätta att bestämma men tårtan ger mig huvudvärk du jag brukade jobba som konditor innan. Jag tänker inte göra tårtan själv då det betyder otur, men min konditorkompis från skolan ska göra den. Och det finns ju så mycket gott och fint och så många stilar *gah*.... Så DET beslutet kommer att bli riktigt svårt för mig, jag vill verkligen att gästerna ska säga WOW!
  • Makeupmyday

    Woho, idag blev kyrkan bokad! Och save-the-date-korten pysslade jag ihop i söndags när regnet öste utanför fönstret. Men sen insåg jag ju att då har jag ju inget pyssel att göra på ett tag så jag ska nog pimpa dem liiite till innan de ska skickas iväg :) Vad håller ni andra på med just nu?

  • Makeupmyday
    brud2013 skrev 2012-06-25 16:44:16 följande:

    Är det bara jag som har några extra kilon att även bli av med? Kanske ska söka mig till en till tråd för lite peppning på den fronten med :))

    Nejdå, inte bara du, skulle gärna bli av med några jag också men har såååå svårt med motivationen. Det borde ju vara motivation nog att man ska står brud om 1 år, men jag tror det är för långt fram för att jag ska fatta ännu.


    Funderar på att dra en omgång med Cambridge, någon som har erfarenhet av det?

  • Makeupmyday
    FruHassel skrev 2012-06-26 11:08:44 följande:
    Jag har mellan 4-9 kg kvar att gå ner ... har redan tappat 15 kg så jag är på god väg neråt ... ett år kvar och jag ska klarar det sista med ... har gått ner 15 sen i januari...
    Wow! Duktigt jobbat! Hur har du gått till väga??
  • Makeupmyday

    Det händer inte så mycket med bröllopsplanerandet just nu när mycket faktiskt är avklarat!


    Detta kan vi bocka av från listan hitills:


    -Datum


    -Ort


    -Kyrka


    -Festlokal


    -Präst


    -Fotograf


    -Frisör


    -Transport


    -Mat


    -Tårta


    -Toastmaster, tärna och bestman


    -Klänning, slöja och underkjol.


    -Gästbok


    -Liveband


    Save The Date-korten är snart klara för att skickas iväg och då ska jag börja med de riktiga inbjudningskorten :)


    Om en månad tänkte jag besöka festlokalen för att ta en närmare till på hur vi vill dekorera och ställa borden och även kolla runt efter fina platser för fotograferingen. Vad gör ni andra??

  • Makeupmyday
    Nova skrev 2012-07-15 14:24:50 följande:
    Haha, så olika stadium av planerandet vi är i. Ska börja åka runt och kolla lokaler de närmsta veckorna. Ska inte gifta mig i en kyrka så jag slipper iaf oroa mig för att boka en sån i tid ;)

    Men jag har snappat upp mycket inspiraiton från nätet iaf.

    När ska du gifta dig?

    10 augusti 2013 :) Jääättelänge kvar men jag bor inte på samma ort som jag ska gifta mig på utan 700 km därifrån så då känns det extra viktigt att vara ute i god tid på nåt vis.


    Glömde att vi bokat boende och transport åt gästerna också :)

  • Makeupmyday
    Sylvia757 skrev 2012-07-18 18:54:21 följande:
    hej.. vi kommer gifta oss 2013 i aug.
    Köpte bröllopsklänning igår.. beg från blocket för 1800:- .. jättefin :)
    Sen har vi bestämt färgtema silver / lila.
    Lokal har vi bestämt ..

    Så än är det mycket kvar..

    Vart hittar man all inspiration??
    Tänkte till inbjudningkort o festprogram .. tänkte göra egna..

    Här på BT finns massa inspiration, bara att hitta rätt trådar. Kolla pysselsidorna! Sen är Google vår vän, där finns allt. Sök på wedding invitations så kommer det upp massor. Även Youtube kan vara en idée att kolla in!


    Välkommen med i tråden Sylvia757!

  • Makeupmyday
    fruwesterlund skrev 2012-07-21 17:15:20 följande:
    Vad tycker ni om den här klänningen? Hur tror ni den sitter på mig som är en storlek 40/42? .....

    Mori Lee 1610 gown
    Jag kunde inte se bilden :(
  • Makeupmyday
    emzerus83 skrev 2012-07-19 17:56:01 följande:
    Någon som vet om man kan hyra tårtställning? Är en kompis till min syster som kommer att baka tårtan...
    Testa att fråga konditorier, kan vara lite sisådär eftersom ni inte ska köpa tårtan från dem. Vet att vissa tårtfirmor, såna som säljer typ sugarepaste och andra verktyg, kan hyra ut. Pröva att googla! Eller bygg själv!
  • Makeupmyday

    Ska vi göra ett datuminlägg med alla som är med i tråden? Börjar bli svårt att hålla koll :) Fyll på nu tjejer!


     


    10 augusti: Makeupmyday

  • Makeupmyday

    Jag ska också till att börja med inbjudningskorten strax, STD-korten ligger klara i kuvert redan, väntar på några sista adresser. Hitta en riktigt bra sida på nätet med verkligen ALLT man behöver för att pyssa kort själv. Köpgalen blev man! :) http://www.pappersmarknad.se/se/

  • Makeupmyday

    Tessa: Det va nog ganska långt emellan, från jan till juni, måste folk verkligen ha så lång tid på sig att bestämma sig? 2 månader tycker jag att ska vara alldeles tillräckligt.

  • Makeupmyday

    Tessa: Save The Date-kort är inget alternativ då? Då har man ju inte samma tvång med att få iväg inbjudningarna så tidigt. Vi gifter oss också i semestertider, skickar STD-kort nu under september, de riktiga inbjudningarna först i feb-mars med OSA senast sista maj. Har inte folk bestämt sig tills dess så står man ju inte högt på deras prioriteringslista och då behöver de inte komma överhuvudtaget!


     

  • Makeupmyday

    Det vi grubblar på är hur mycket alkohol som går åt och vilka sorter vi ska ha, samt hur jag ska ha håret, vilken slöja jag ska ha, smycken, festhäften och inbjudningskort... Ojoj, allt snurrar nog på i skallen med jämna mellanrum!

Svar på tråden Brud 2013