Inlägg från: Mandala |Visa alla inlägg
  • Mandala

    Brud 2013

    Här är en till som ska gifta sig 2013, aug. Det enda vi har gjort än att boka kyrkan. Sen får vi väl snart försöka göra några save-the-date kort. Men jag tycker det e så svårt för då måste jag/vi bestämma oss för tema/färg/röd tråd så det hänger samman med kommande inbjudan o resten av bröllopet.

  • Mandala

    Jag har bokat datum till 3/8 och vi har bokat kyrkan för att vi just vill vara i den kyrkan o ville ha det datumet Idag ska jag åka och se om jag kan köpa växter o göra en "brudrabatt" för att odla fram min bukett. Spännande och jag hoppas att jag kan lyckas bestämma mig för vilka blommor jag vill ha i buketten redan nu.

  • Mandala
    sessa skrev 2012-08-12 10:23:45 följande:
    Nu funderar jag på Save the date kort..

    Ska ni skicka ut sådana???
    Vi håller på med våra save-the-date kort, vi har köpt det vi ska använda till dem och har tagit ett foto som vi ska göra som kort, inte just det kortet men ett liknande har jag lagt överst på bloggen (som är helt nystartad) edenrosebride.blogg.se . Jag hoppas att vi får ut dem denna vecka, eller iaf inom en vecka.
  • Mandala

    Oj jag har ingen aning om vad jag ska ha för klänning. Så många som redan vet vad ni ska ha eller redan har köpt. Känns som att jag snart får ge mig ut och hitta en. Troligtvis ska min vän sy klänningen, men vi måste ut och prova och se vad jag passar i och sen hitta ett mönster + tyg. Har 3kg jag vill ner också innan bröllopet så jag får nog försöka ha det med i måtten.

Svar på tråden Brud 2013