Inlägg från: Lisapi |Visa alla inlägg
  • Lisapi

    Brud 2013

    Hejsan, jag kikade in här och tänkte fråga om man får vara med och planera?! =)

    Vi planerar nu bröllop till sommaren 2013 och jag är en såndär som planerar och köper i tid (med i tid menar jag för tidigt!)  =) 


  • Lisapi

    Vi har bokat in hela april med slottsvisningar och det är väl så långt vi har kommit med de stora sakerna.
    Annars så har jag köpt på mig lite brudtillbehör, dekarationer och sådär. Klänningen är nog helt klar, jag fick en wow-upplevelse när jag såg den på designerns hemsida så åkte och provade den och det var klänningen emd stort K! =)

    Kika in på bloggen om ni vill =) 


  • Lisapi
    Pagnie skrev 2012-03-17 17:22:05 följande:
    oj då har du kommit långt ändå. Ja jag hittade också min drömklänning men känner ändå att jag ska testa lite mer ifall. Men det är roligt att det var inte alls en sådan klänning som jag trott att jag skulle ha.
    Men vad roligt så det blir på ett slott i alla fall. Det låter verkligen romantiskt. Det där med att hitta vart man ska vara är absolut inte det lättaste.

    Ja jag ska absolut kolla in din blogg. Håller själv på med vår hemsida nu och det är väldigt pilligt känner jag. Har ni bestämt tema/färg?
    Ja lokal är jätte svårt! De flesta slott och herrgårdarna här i Östergötland tar max 80 gäster. Och vi skulle egentligen behöva upp till 100 om vi inte ska behöva gallra gästlistan =/
    Vi har funderat på om vi ska våga oss på att gå längre bort i landet men inte kommit fram till något vettigt, suck vad påfrestande det är!

    Vad tänker ni andra om lokal? 
  • Lisapi

    Jag håller med. Att hitta rätt lokal kommer göra mig gråhårig snart (snyggt till bröllopet) Vi har börjat titta utanför Östergötland nu trots att vi fortfarande är kära i ett slott här i närheten. De får tyvärr bara plats m 80gäster men å andra sidan, måste man bjuda släkt man knappt träffar utöver dessa tillställningar?!


  • Lisapi
    Just Me skrev 2012-03-24 19:27:52 följande:
    Igår var det exakt 1 år kvar för oss !! 

    Jag har fått hem mina brudskor, dem är helt underbara! Har ett flor som är på väg från USA också. Kikar strumpbyxor/stay ups, vill inte ha vanliga tråkiga
    Är ju gravid så kan inte ge mig på klänning riktigt ännu

    Har hunnit pyssla med Save the date korten i veckan... Bara ca 30 kvar nu och göra Kanske hinner till veckan. Men kännner att vi måste hinna leva det vanliga livet också, inte bara tänka och leva och andas bröllop. Jag blir lätt lite besatt annars

    Hur gör ni med maten ? Laga själv eller catering? Buffé eller sittande middag? Eller skippar ni allt traditionellt och kör tacos? Picnic? Bara tårta?  
    Du & Jag 23/3-2013
    Vad skoj att det går framåt! Det känns ju som en evihet kvar till juli år 2013. 

    Vi har tänkt sittande middag med catering. Det känns väldigt mycket oss och det är en sak som jag definitivt inte orkar tänka på under bröllopsdagen, eller planeringen heller. Den delen kommer nog min m2b lösa bra, han vet vad jag gillar och jag litar på hans smak. Så den uppgiften lägger jag i hans händer =)

    Mannen i fråga kom äntligen hem idag, efter att ha varit borta i lite över tre veckor så var han mycket efterlängtad! :)
Svar på tråden Brud 2013