Inlägg från: Ekna |Visa alla inlägg
  • Ekna

    Brud 2013

    Jag vill med vara med i denna tråden. Vi förövade oss i november i år och gifter oss. Den 2 feb 2013 :) så vår planering är i full gång då hela december månad mer eller mindre försvinner pga julen :)

  • Ekna

    Grattis till er båda sista :) jag hoppar på tråden vet inte kanske har gjort de innan med. Hur går de för alla? Har ni bokat kyrka? Festlokal hur ser de ut? Någon som valt och köpt klänning än?

  • Ekna

    Då har ni ju kommit en bit på vägen. Vi håller ppå att välja vilken kyrka väljer mellan två stycken. Skulle kolla på dom i dag från insidan men dom var stängda =( Mnemen sk a dit imorgon istället.


    Vi har bestämmt mat och jag tror jag vet vilken lokal vi ska ha fetsen i=)


    Vad kul att kolla klänning i london =)


    Hoppas du hittar en bra fotograf =)

  • Ekna

    Ekorrn, måste säga supersnygga klänningar :) Doofie: när de gäller tärnor välj de som känns bäst. Jag hade samma problem. Min m2b ska ha 2bestman och jag valde mellan 3-4 tärnor. Jag tyckte själv att de kommer se dumt ut om jag skulle ha 4 och han 2 och då var de att tänka vem ska jag välja vilket i te alls var enkelt. Som tur var tog inte den4personen illa över detta utan tycker de är jätte kul ändå :) så följ din första känsla :) Är de någon av er som ska ha brudnäbb?

  • Ekna

    Vad kul att alla har kommit så lång :)! Mina kusin och min brorsdotter skall vara brudnäbb :) Vi var och kollade en kyrka nu. Veckan och den andra vi skulle kolla hade begravning så vi får ta den nästa vecka. Har bestämt oss för fest lokal och jag hämtade ut tärnklännigarna i veckan och 2 av 3 tärnor som set och prövat den älskar dom så jag är mera nöjd. Ska se om jag kan få till en bild på dom senare. Vad ska ni ha för mat?

  • Ekna

    Jag ska gå på båda bröllopsmässorna i Malmö. Den ena är nu till helgen och den andra är. Den 4-5 feb. Vi har i te satt någon direkt budget, vilket kankse är lite dumt men men. Så billigt som möjligt men ändå med de vi vill ha. Vi kommer att ha de i en lokal och vi har inte bestämt om hur vi gör de med maten än. Tror de blir buffé och skall försöka göra så mycket själv. Även tårtan kommer jag att göra själv. Jag är utbildad bager/konditor och bara tanken att låta någon annan göra den nej de funkar inte. Dock har jag några som hade kunnat göra den men alla dom bor uppe i Stockholm så känns lite så att be do. Komma ner för de. Menmen Hur skall i göra med tårta och så?

  • Ekna

    Skicka ut de typ 9 månader innan så de inte bli problem med någon semester och så att dom har chansen att få tag på flyg och så till ett bra pris :)

  • Ekna

    Jag har varit i Malmö på allt om bröllops mässa och den andra vi med har här och båda är super bra. Allt om bröllop har mässa här imorgon och givetvis skall jag på den med :)

Svar på tråden Brud 2013