Inlägg från: 123ost |Visa alla inlägg
  • 123ost

    Brud 2013

    Vad kul att hitta fler som är ute i god tid!

    Jag har skrivit i en annan liknande tråd men den är inte så aktiv.

    Vi har varit förlovade i 1 år nu, helst vill vi gifta oss nästa år men tyvärr räcker inte pengarna så det får bli 2013 istället. Vi har inte bestämt så mycket utan sitter dagligen här på BT och blir inspirerad. Jag har en mapp på datorn där jag sparar allt av intresse till bröllopet!

    Gästlistan är nog svårast för oss, vi har skrivit en och rensat och ändå är vi bara nere på 115 (med barn). Hur har ni gjort för att komma fram till vilka som ska få en inbjudan?

  • 123ost

    Erika83: Vad lätt det låter med gästlistan för er, önskade att det var så för oss också. Nog för att jag är rätt säker på att inte alla kommer, men man kan ju ändå inte räkna med det precis :) Vi har planerat att bjuda famijen och våra föräldras syskon. Jag har ingen större kontakt med mina kusiner så dom har vi mest troligt inte tänkt bjuda. Däremot har sambon ganska bra kontakt med några av sina kusiner så då är vi illa tvugna att bjuda hela bunten (+ att vi var på en av kusinernas bröllop i sommar). Sedan gemensamma vänner, nära barndomsvänner och sambon ska bjuda arbetskompisar, dom är ganska få.

    För att dra ner på det ännu mer skulle vi behöva strunta i att bjuda sambons kusiner, eller bara vissa. Men det känns fel att bara bjuda några av dom och att inte ha några av dom där skulle kännas tomt (jag har också bra kontakt med några av hans kusiner). Tufft det här!

  • 123ost

    Vi har som sagt inte bestämt något datum än men vi kommer gifta oss i en ort som ligger högt upp i norrbotten, så att risken att kyrkan är bokad är ganska liten Skrattande.

    Har alla funderat på färgtema? själv är jag inne på vitt, silver och rosa (olika nyanser).

  • 123ost

    missidis: Det är så fint! Sen vill jag inte ha för mycket färg, vill ha det mer stilrent med "en klick färg".

  • 123ost

    Idag var vi på stan en sväng och hittade en fin tapet som skulle passa perfekt till inbjudningskorten (har en bild i huvudet). Rullen kostade endast 49.- så jag kunde inte hålla mig! Men med en hel rulle hinner jag pyssla och testa i massor, kan säkert användas till annat också.

  • 123ost
    Hejdå!
    Nu måste jag "tyvärr" hitta mig en ny tråd då vi insett att det passar oss mycket bättre att vi gifter oss 2012 istället!!! Så nu blir det lite mer sparande och mer planering, jag är överlycklig! Hjärta

    Hoppas det går bra för er andra och ni har god tid att planera och bli insirerade, all lycka till er!
  • 123ost

    Hej! Får hoppa in här igen (som jag gjorde för lääänge sen), vi ändrade oss och skulle gifta oss i sommar egentligen men efter att vi bokat kyrka och catering kände vi att vi inte ville lägga så mycket pengar som catering hade tagit.. så vi sköt upp det! Nu är vi inne på att gifta oss sommaren 2013, datum har vi inte bestämt. Det enda vi vet är att vi ska göra maten själva (med hjälp av släktingar som gärna hjälper till) och sen ha personal som hjälper till på själva dagen. Kyrka och lokal kommer vi inte boka på länge, sist jag bokade så blev de förvånade över att vi var så tidiga, de hade inte ens kalender för att kunna boka hehe

  • 123ost
    FruHassel skrev 2012-04-14 21:02:20 följande:
    På måndag skall jag ringa och höra med de som hyr ut min drömlokal vad priset är osv. Hoppas att det är ett vettigt pris, kommer bli väldigt besviken om den är på tok för dyr. 

    håller tummar och tår!
  • 123ost

    Kan någon hjälpa mig?! Jag har heeelt fått hjärnsläpp på vad jag kan spana på/göra. Vi har inte besökt den tänkta lokalen så kommer inte alls ihåg hur det ser ut där och jag har kört fast!

Svar på tråden Brud 2013