• MochR

    västerås-brudar 2012??

    de är maxvikten som gäller oberoende av vilket körkort de har... pust de här är ett väldigt krångel med inhandling av alkohol!

  • MochR

    Ska imorrn iväg till systrarna ericsson och prata tårta, spännande och lite nervöst. Vi har inte så mycket tankar på hur tårtan ska vara mer än att jag vill ha maräng i och Rikard vill ha en grön eller vit tårta. Så vi går dit med ett öppet sinne iaf Glad fick idag en ide om att kanske ha nått med päronsmak men jag vet inte... Får se vad mötet imorrn ger!

  • MochR

    Det gick super! Blev fransk chokladbotten med passionmousse sen ett lager maräng sen jordgubbsmousse den blir vit med orkidéer och rosor ( har de blommorna i buketten ) och lite fjärilar (också i temat) och vårt monogram i choklad som topper

  • MochR

    62kr biten tror jag det var blir iaf ungefär 4500-5000kr och då med utkörning. Tårtan kommer bli 3-4 våningar så jag tror det blir en drömm tårta

  • MochR
    sofiasmamma skrev 2012-03-27 19:55:14 följande:

    Systrarna Ericsson


    30,75 per bit t.o.m. :)


    www.systrarna.net/Bestaell-3857.asp


    de tar 62kr/bit om man vill ha bröllopstårta, men som du skrev så har ni ju "vanliga" tårtor, skillnanden vet jag inte riktigt vad det är men gissar att det är tid som läggs ner på dem... Vi har besällt bröllopstårta från dem!
  • MochR
    sofiasmamma skrev 2012-03-27 20:09:26 följande:

    Ja jag skulle tro det, det är ju såklart mkt mer jobb om man ska ha våningstårta eller speciellt utseende. Jag är lite förvånad faktiskt att jag bryr mig så lite om tårtan, så var det inte i mitt fantasibröllop under uppväxten. :)


    Jag antar att man har mer att säga till om vad gäller smak osv. också? Visst var det ni som beställde en tårta som lät supergod och jättevacker? Med päron?


    Vi har beställt en med chokladbotten, passionsmousse, jorgubbsmousse och maräng. den kommer bli 3-4våningar hög och dekoreras efter vårt tema, och blommor som buketten. Hon ska också göra ett monogram i choklad efter ritning av vårt monogram från inbjudningarna som vi ska ha som topper. Vi fick välja allt själva och komma på provsmakning och det ingår hyra av bricka och någon slags kylbox. Utkörning var det enda som tillkom i pris på 250kr.
  • MochR
    sofiasmamma skrev 2012-03-29 10:06:04 följande:
    Oj så gott det låter! Hur många har ni beställt till? Jag är lite nyfiken på hur många 3-4 vån räcker till... :)
    till ca 70personer hur många våningar det blir berodde på hur många exakt vi blir. Vi skulle höra av oss med exakta antal personer i juni när vårt osa datum har varit Glad
  • MochR

    mina tärnor vill göra spray tanning är det någon som har tips på något ställe här i västerås??

  • MochR
    karlssonpersson skrev 2012-05-28 22:37:57 följande:

    Här är ett till Västeråspar! Vi gifter oss på midsommardagen!


    Måste ta och läsa igenom lite vad ni skrivit, kanske få lite tips och ideer!


    Om håruppsättningar och brudbukett bl.a. :)


    Välkommen :)
    Jag ska göra mitt hår på Complite tycker hon är super!
  • MochR

    Idag ringde de äntligen från change och sa att mina underkläder har kommit Glad tagit hur lång tid som helst men det är för att jag har bytit storlek och krånglat men de har varit super trevliga hela tiden!! Längtar efter att få prova det riktiga ihop och se hur det passar!

  • MochR

    vi har aros catering, kompisarskompisar hade dem på sitt bröllop och rekomenderade dem varm så vi kör på det Glad hitills har han varit väldigt tillmötesgående!

  • MochR

    Är det någon av brudarna här som jag träffade på stan igår?
    Hade iaf min möhippa igår och träffade på en annan brud och såg en svensexa på håll Glad
    Så här blev dagen:
    De kom och överraska mig på morgonen så blev det frukost med mosserande vin här hemma lite skojiga kläder och sen bar det av med ögonbindel!
    Vi åkte till en studio där jag fick spela in en låt, One night of passion - poodels, Jag älskar singstar men kan inte sjunga en ton rent så det blev mycket skratt Glad Sen ner på stan för lite olika fotouppdrag. Gick förvånandsvis bra och hann med iaf hälften innan det bar vidare till Sala för att få baka min egen pizza på en pizzeria och klädombyte. Vidare for vi och spelade lite mini-golf. Färden fortsatte sedan till Avesta och fick i uppdrag att sälja framrute tvättar på en bensinstation. Fick faktiskt ihop strax över 100kr på ca 40min så jag är tok nöjd! Sen blev det hem till en vän för att få duscha och fixa sig för kvällen, mat, och förfesta. OCH klädbyte nr 3 inte vackert men helt ok! Hade i uppdrag att sälja delar av min ytterklänning och kondomer ute på krogen. (Hade andra kläder under) Tjänade en hel del pengar på det betalade allt jag drack ute på krogen med det jag fick in + att jag hade strax över 400kr med mig hem Glad En Super bra dag men mina kära vänner på en alldeles lagom nivå för mig vissa saker lite pinsamma men aldrig förnedrande på något vis!!! super lycklig!!

Svar på tråden västerås-brudar 2012??