• Juni 2012

    västerås-brudar 2012??

    sofiasmamma skrev 2012-02-08 11:35:43 följande:
    Nu har jag förresten bokat tid för att prova klänningar på ett ställe i Sundbyberg. Kl. 20 på lördag kväll! Vilken tid! Men nästa lördag kan inte vi och jag vill gärna ha min sambo med som barnvakt/smakråd.
    Tror det är ett ställe som tar in kinaklänningar men det blir ju med lite extra service.

    Har ni andra hittat er brudklänning?
    Jag ska kika på klänning i maj, då brukar det ha kommit mycket fint i butikerna inför t.ex. studenttider.
  • Juni 2012

    Hur är det, blommar lupinerna i Västerås första veckan i juni tror ni?
    Tänkte göra världens billigaste och enklaste brudbukett isåfall, bara knipsa tre st här ute på parkeringen innan vi åker till kyrkan

    Solig

  • Juni 2012
    sofiasmamma skrev 2012-02-10 11:56:35 följande:

    Hur gör ni med frisör/makeup?


    Har ni bokat, i så fall var? Min frisör gör tyvärr inte bruduppsättningar och jag känner mig lite rådvill.


    Tycker det är hutlösa priser... ngn tipsade om att säga att man är tärna, lika fint men mkt billigare... lite fult kanske. Vi räknade lite igår och nu känns det som att man kanske ska börja se över vissa kostnader. Vi har en ganska rejäl budget men man behöver kanske inte maxa den...


    Jag ska inte sminka mig och håret fixar jag själv, fast jag vet inte hur än (tips mottages tacksamt!!)

    Kalla det festfrisyr istället för brudfrisyr? Det ska väl frisören strunta i?
  • Juni 2012
    sandraochdaniel skrev 2012-02-13 16:10:59 följande:
    Wow vad häftigt! Har du bild på era inbjudningar? Så kul att se hur andra gjort! Skrattande
    Nej. De är vinröda, vi köpte materialet på bokhandeln i Sigma. :)
  • Juni 2012

    (Har skrivit i en annan tråd, men vill kolla vad ni tycker också)

    Våra inbjudningar landade i gästernas brevlådor i tisdags (14/2) och jag undrar när och om jag kan messa m2b´s brorsa och lite luftigt fråga vilket datum de har tänkt sig svensexan och om de vill att vi ska vara hemma den helgen eller om vi ska vara i stugan?
    Min m2b jobbar ju vissa helger, och får reda på det med ca 1-½ veckans varsel, så det vore ju bra att veta vlken helg de har tänkt så han kan förska ansöka om ledigt.
    Men m2b´s bror har inte ens reagerat på inbjudan, ringt, skrivit på facebook eller något för att tacka för inbjudan och säga att de kommer/inte kommer.

    Våren kommer ju gå snabbt, det är påsk och en del andra helger så de lär ju planera i ganska god tid, tycker jag. Vissa i gänget har ju barn som de behöver fixa barnvakt till också.

    Ska jag bara vänta på att de hör av sig med ett datum då de vill ha m2b hemma/ i stugan?
    Eller ska jag vänta tills hans bror svarar på inbjudan? OSA:t är 10 maj, vilket ju blir i sista sekund om de ska börja planera då.
    Eller ska jag messa (när, isåfall?) och fråga vilket datum de hade tänkt sig?

    De kanske inte har planerat något alls, trots att de är ett killgäng som hängt ihop sen lekis och att de som tidigare gift sig fått en svensexa? Då blir det ju pinsamt om jag messar och frågar om datum....
    M2b´s brorsa fick visserligen ingen, men inbjudningarna gick ut ca 10-12 dagar innan vigseln så det var ingen som hann fixa någonting. Vi gick inte på vigseln då det var för kort varsel och vi redan var uppbokade den helgen.

    Hur ska man göra?

    Rörigt inlägg, skyller på febern Tungan ute

  • Juni 2012
    Pörcy skrev 2012-02-19 15:28:54 följande:
    Har du någon kontakt med "lekisgänget"? För det är kanske mer de (än brorsan) som kommer att dra ihop nåt låter det som. Eller ingår brorsan i det gänget också? Jag och några tjejer planerad möhippa förra året och då var det vi som kontaktade brudgummen och inte tvärtom. Sen är väl tjejer kanske ute i lite mer god tid än killar men de kommer nog att meddela dig något om de nu planerar något ska du se!
    Ja, brorsan ingår i gänget, nästan mer än min m2b (de slutade höra av sig när vi träffades).

    Jag har ingen kontakt med någon av dem.
  • Juni 2012
    sandraochdaniel skrev 2012-02-19 19:55:38 följande:
    Är brodern din blivandes marschalk? Jag tycker absolut du lite fint kan fråga honom om och i sådanfall om han kan meddela snarast när de tänker ha svensexa för att du ska kunna styra undan eventuellt jobb för din blivande.

    Jag tar inga risker med min möhippa, har skrivit en lista till min blivande han ska förse mina tärnor med om vilka jag vill ha med på möhippan. (detta efter att han glömde sin syster, 2 av mina närmaste vänner och min svärmor till min babyshower som mina kompisar ordnade) så litar inte jag på att han ska ha koll på alla mina vänner och dem jag skulle vilja ha runt mig på en sån tillställning. 
    Nej, det komer inte var några gäster på vigseln. Ja, att fråga är nog enda sättet. Väntar några veckor in i mars och frågar sen om de har funderat på datum....

    Jag hoppas på möhippa, men jag har inga tjejkompisar så chansen är rätt liten Obestämd
  • Juni 2012
    Kramarina skrev 2012-02-22 22:54:52 följande:
    Har valt ring nu och är jättenöjd :) vi köpte förlovningsringar från schalins på guldbutiken i zigma, fick jättebra service då så gick tillbaka nu och hon kan verkligen sina ringar :) ska ta diamanter från en ring och sätta dem på entill likadan ring som förlovningsringen. Kommer bli jättefint :) och hon kommer hjälpa oss med det istället för att låta leverantören fixa. Det skulle ha kostat ett par tusen extra. Har även mailat om catering så väntar på svar. Vi vill ha en del via catering och en del från släkt som present. Bara hoppas de går med på det, har bara 200 per person som budget så....
    Bra idé, hoppas att de vill! Solig
  • Juni 2012
    Kramarina skrev 2012-02-26 17:27:29 följande:
    Ska maila vad vi vill ha imorgon och be om prisförslag, och sen kommer vi betala för serveringshjälp av cateringfirman :)Våra rätter är bara att ställa fram så tror de går med på det, de får ju ändå 200 per person och vi är ca 45 personer så :) Tårtan köper vi nog från citygross, bara enkel vit marsipan och dekorerar med sidenband eller blommor eller nåt :) betalar inte 50 spänn per bit för nåt som man knappt orkar äta efter middagen ändå :)
    Vi kollade också runt på bl.a. City Gross efter tårta, men det var ju himla dyrt! Dessutom kostade det extra om man ville ha en tårta utan gelatin, så det slutade med att vi bestämde oss för att baka en egen.

    Annars tycker jag att Ica Maxi hade bäst service/bemötande när vi var runt och frågade.

    Inte som Brynolf Bagare, där var det suck/stön/jobbigt, här ett visitkort, ring och fråga henne, jag vet ingenting och jag har ingen pärm med info att visa heller.
Svar på tråden västerås-brudar 2012??