• MochR

    västerås-brudar 2012??

    Elenoor skrev 2012-01-09 19:26:17 följande:

    Vi gifter oss också i år. I september smäller det, vi kommer att ha både cermonin och festen i Skerike Bygdegård. Känner att jag har svårt att komma igång, vart ska man börja?


    Om ni ska catering, fotograf, florist och hårfråsör och liknande kan de vara bra att börja med att boka sånt och om klänning/kostymer ska köpas från butik kan man ändå behöve räkna med ca3-4månader leveranstid annars håller jag med Pörcy planeringskalendern är jätte bra att följa Glad

    Joanna marie: jag undrar också över tårtor... vi ska ha aroscatering och de står på hemsidan att de kan fixa bröllopstårtor men jag vet inte om de då menar att de har sammarbete med någon så man kan få precis som man vill eller om de bara har nån att välja på... Och om man ska ta tårtan från samma ställe eller hitta en bra konditor som fixar det - SVÅRT!!!
  • MochR

    Våra blommor kom i förrgår Glad de är i tyg och på bilden är brud och tärnbuketter och jag ska sätta in rosor bland orkiderna också!


  • MochR

    hade inte heller tänkt på det tills en kompis som också ska gifta sig i sommar kom med idéen! Roligt att alltid kunna ha kvar buketten lika fin som på bröllopetGlad

  • MochR

    precis de tråkiga med sidan är att det inte går att beställa buketter precis som man vill ha dem utan att de är färdiga så vill man ändra något måste man göra det själv... men jag tror att det blir ganska lätta att sätta in lite extra blommor i buketten!

  • MochR

    jag ska fixa håret på complite i västerås tycker att de är super bra :)

  • MochR

    vi har också prelbokat Olzons verkar jätte bra men de kunde inte säga säkert förrens i mars då de visste mer om semestrar... vi fick priset 9000kr!

    Har i dag varit i Borlänge och köpt klänning Glad och betsällt tärnklänningar, näbbklänning och bokat hyra för fästmannens kläder! Skit nöjd!!!! men de ska sy om klänningen så det blir snörning i ryggen tror den kommer bli ännu vackrare då om det är möjligt Tungan ute

    Själv har jag sommarkollo utomhus 4veckor innan bröllopet så jag hoppas på bra väder så man kan fixa sig en najs färg! annars är solaium eller spraytaning bra allternativ!

  • MochR

    ja jo då gick det ju verkligen inte bra Tungan ute tur jag har soft jobb så jag kan fixa färgen naturlig väg!

Svar på tråden västerås-brudar 2012??