Inlägg från: carrobarrometer |Visa alla inlägg
  • carrobarrometer

    västerås-brudar 2012??

    Hej , roligt med en västerås tråd som lever =).
    Ser att ni diskuterar kring klänningar etc. Kanske har ni något bra tips på sömerska i trakterna?

  • carrobarrometer

    haha vad festligt jag gifter mig också i domkyrkan Glad hörde också att man skulle "hänga på låset" men när jag väl ringde så var det inte så bråttom då båda tiderna fanns kvar.

  • carrobarrometer
    Pörcy skrev 2012-02-08 10:06:49 följande:

    Ni andra som ska gifta er i Domkyrkan, kommer ni att korta ner och välja nåt av de andra altaren än att gå hela långa vägen fram till stora altaret?? Jag tror att vi kommer korta ner men det beror väl lite på platsrekommendationer och det lär man väl ta längre fram i planeringen.


    Vi har inte kommit så långt i tankarna ännu, är ju ett tag kvar Skrattande, men som planen var när vi valde Domkyrkan så var det att vigas vid det stora altaret.
  • carrobarrometer
    MochR skrev 2012-02-12 12:18:52 följande:
    någon som har koll på någon salong här i Västerås som gör ögonfransförlängning?
    Hur länge håller det och hur mycket kostar det?
    Jag har inte gjort någon ögonfransförlängning här i Västerås utan i Sthlm, och resultatet blir verkligen bra och om man sköte dom enligt instruktionerna så håller dom minst 6 v innan dom börjar glesas ut. Jag kommer dock inte ihåg vad jag betalade men det var inte över 600 kr iaf. Även en kollega till mig har gjort ögonfransförlängning hos en tjej i Eskilstuna och även hon har varit väldigt nöjd med resultatet. och fransarna har suttit kvar under minst 6 v.
  • carrobarrometer
    MochR skrev 2012-02-19 20:08:27 följande:
    Låter super billigt :) de salonger jag har sett går det på nästan 1000kr... Vart i sthlm har du gått? och vart i Eskilstuna?
    Ska kanske tilläga att när jag gick i Sthlm var det special erbjudan på denna behandling, så vet inte vad det kostar nu. Men kan varmt rekomendera Sannakliniken, ligger centralt och bra till om man kommer med tåget.
    I Eskilstuna är det Salong Framtiden som har en tjej som hyr in sig och gör denna behandling hos dom.
    Lycka till.
  • carrobarrometer
    sofiasmamma skrev 2012-03-12 16:35:06 följande:
    Det är även vigselmusik i domkyrkan på söndag, jag vill gå men D är bortrest. Trist för det är ju inte samma sak att gå ensam. ;)
    Vilket bra tips, har helt missat att dom har vigselmusik i domkyrkan. Vet du om det är något återkommande eller är det enbart nu på söndag som gäller?
  • carrobarrometer
    sandraochdaniel skrev 2012-04-20 11:06:08 följande:
    Hurrey! Fick hem mina lila skor från www.melodyshoes.com.hk

    Var jättefina och riktigt sköna att gå i! Var jätte skraj att de skulle vara felaktiga eller liknande men de satt riktigt bra, extra skönt för mig som har rätt bred fot att man anger hur bred foten är på bredaste stället på trampdynan!

    Ska slänga upp en bild lite senare!

    Fick även hem den lilla väskan jag köpte på ebay att ha på bröllopsdagen, var också toppen fin och såg exakt ut som på bilden!

    Känns som de flesta bitarna börjar falla på plats, sån härlig känsla! 
    Hej, vad kul att höra. Funderar också på att beställa ett par skor därifrån. Fick pris och instruktioner men ingen information hur lång tid det skulle ta att få min order. Hur lång tid tog det för dig att få dina skor?
Svar på tråden västerås-brudar 2012??