Inlägg från: FruNovember |Visa alla inlägg
  • FruNovember

    västerås-brudar 2012??

    Hej tjejer, får man haka på här? Gifter oss 10/11, i Haraker kyrka, funderar på att ha festen på Gaggeska gården, tycker de har riktigt bra kuvertpris.. Hur gör ni andra med festen? Finns det någon bra catering i stan? Om någon har solist att tipsa om skulle jag bli riktigt glad Tack på förhand!

  • FruNovember

    Tack pörcy, ska kika på honom, alltid bra med alternativ KirsiLaa, ja, vi tycker verkligen att det känns som ett jättebra alternativ för oss, vi blir cirka 42 personer, och eftersom allting ingår tror jag att vi nästan tjänar på det

  • FruNovember

    KirsiLaa, tråkigt med inkomsten! Ni får säkert en helt fantastisk dag iaf, hur gör ni nu med festen?

  • FruNovember

    Haha, underbart skrivet, "grillning med klet" På ett sätt kan det bli nästan bättre att göra så också, mer personligt och soft.. Vi bor inte i stan, så för oss är det nästan nödvändigt att få allting fixat på plats.. Lite svårt att rodda allt från Gbg.. :-P Det viktigaste är att vi får bli gifta, right? Någon som har tips på solist i kyrkan förresten?

  • FruNovember
    Anne-sofie875 skrev 2012-03-19 11:28:41 följande:
    hej alla glada! Jag är en blivande brud som ska gifta mig 12 maj och börjar få lite smått panik över tärnklänningarna. Klänningarna ska gå åt de lavendel lila eller cremevita för ca 1500kr/st är det någon som har förslag på butiker eller weddsidor som inte spricker min budget? jag beställde min brudbukett på Lindkvist city flower i Igor!
    bonprix har väldigt prisvärda klänningar i tärnmodell.. :)
    Hittade inge i just lavendel eller creme, kan du tänka dig någon annan färg?
    Den här i grå var ju jättefin, och priset, 349:- :D
    www.bonprix.se/produkt/satinklaenning-brun-937881/&type=image&sk=7438&sco=gr%C3%A5&fb=0
Svar på tråden västerås-brudar 2012??