• MsChevy

    västerås-brudar 2012??

    Hej hopp, får man haka på här? Är visserligen inte Västeråsbride to be, men duger Köping?
    Vi gifter oss inte förrän 2013, men planerar för fullt ändåSkrattande  Planen var att vi skulle gifta oss i år, men av div anledningar väntar vi tills nästa år. Vigselplats är underbara Alvastra Klosterruin i foten av Omberg utanför Vadstena o festlokalen blir Folk Parken i Ödeshög. Jag är född i linköping o har sen barnsben sagt att jag en dag ska gifta mig vid alvastra, därav platsen.
    M2B är från Norge o vi träffades på Power Meet 2009. O i somras friade han på samma plats som vi träffades.
    Vår röda tråd är 50-tal o färgerna svart, vitt o cerise med prickigt o pepitarutor. Ja, de va kort om mig detSolig 

  • MsChevy
    sandraochdaniel: jaså? Det kommer jag inte ihåg...hehe...minne som en guldfisk...

    Kruxet för oss är ju att det är nästan 20 mil till vår vigselplats, så det blir ju lite trixande för att hitta rätt catering o en bra frisör o allt sånt. Men eftersom vi har ett år på oss så ska det nog gå bra. Får ta en liten semesterresa o göra allt sånt.
    Vi kommer tyvärr inte kunna betala för gästernas boende, men däremot skickar vi med i inbjudan förslag på tre sorters boende som passar alla plånböcker. Eftersom vi har en folkpark finns det även möjlighet att ställa dit några husvagnar.
    Eftersom hälften av våra gäster kommer från Norge o vi kommer ha bröllopet inte långt från Gränna så är våra självklara gästgåvor äkta Gränna-polkagrisar.

    Här är en bild på vår vigselplats:
     Alvastra Klosterruin
  • MsChevy
    sofiasmamma: tack!
    Den klänningen va jättefin, en riktig Jackie Onassis-klänning. Men som sagt, rosetten baktill hade varit snyggare o sänka halslinningen så du slipper känna dig strypt.
    Så här kanske:
     
  • MsChevy

    Förresten, har ni nåt bageri i Västerås med stort sortiment ni kan rekommendera? Är ute efter nåt ställe som säljer cupcakes med frosting o fyllning...

  • MsChevy
    sandraochdaniel skrev 2012-02-07 09:34:54 följande:
    Jag tror jga har vart på konsert i den där ruinen, om det är den som ligger precis i närheten av vattnet och polkagris fabriken längs motorvägen innan man kommer till jönköping?

    Jätte mäktig plats för att ha vigseln på!
    Nej, du tänker på Brahehus, strax norr om gränna. Hade det inte varit för att E4an ligger precis bredvid är det ju en kanonplats. Alvastra ligger i foten av Omberg (från vars topp man ser över halva Östergötland o vid klart väder hela vägen över Vättern ner till Jönköping), söder om Vadstena/Motala/Mjölby. 
    http://www.alvastrakungsgard.se/
  • MsChevy
    sandraochdaniel skrev 2012-02-12 17:37:55 följande:
    Jag sätter i extensions och gör bruduppsättningen på Salong True, har fått ett sjukt bra pris på isättningen av extensions, infärgning av håret, (görs 2-3v innan bröllopet) provuppsättning och uppsättning på bröllopsdagen.

    Är lite orolig bara, har aldrig haft löshår förut...någon som vet om det gör ont?

    Min kusins flickvän är utbildad sminkös och har jobbat på Make Up store, hon ska sminka mig och mina tärnor. Hon har ett helt mini Make Up Store hemma så där spar jag in lite pengar.Tänkte köpa en massage eller ansiktsbehandling till henne som tack. 
    Jag har haft limmade extensions o det gör inte ont, men man blir lite mör i hårbotten av allt pillande o tyngden. Men det finns ju olika tekniker att fästa dom med, men jag har bara erfarenheter av limmade. 
  • MsChevy
    Tjejer, jag upprepar en tidigare fråga:
    kan ni rekommendera nåt bra bageri/café som har riktigt grymma cupcakes? Gärna med frosting eller smörkräm på... 
  • MsChevy
    Juni 2012 skrev 2012-02-28 12:58:25 följande:
    En bekant frågade mig om jag kände till något bra cateringställe i Köping? Helst med utkörning också.
    De ska ha släktträff och de hade kikat på ICA´s festfat, men ville ha mer lagad mat istället om det fanns något bra alternativ.
    A&S Catering i Kungsör rekommenderar jag! http://www.ascatering.se/Hem.html
    Hade dom till farsans 50-årsfest, potatisgratängen är grymt god!!!!
  • MsChevy
    MochR skrev 2012-03-03 00:02:42 följande:
    Sitter och våndas över det här med inhandling av alkohol... hur sjutton ska man veta hur mycket varje människa dricker??? och hur sjutton ska vi kunna köpa in all denna mängd alkohol?

    Någon som kan det här med maxlast? om en person har lastbilskort får den då köra en bil som är mer lastat eller är maxlasten det som bilen får lasts med helt enkelt? vill undvika släp då det är dyrare att ta med sig...
    Beror ju även på hur mycket bilen får lasta...men som Juni 2012 sa, det ska väl personen med behörigheten ha koll på?

    Ni som varit på Ursulas o Ruths, har de boleros i spets?
Svar på tråden västerås-brudar 2012??