• KirsiLaa

    västerås-brudar 2012??

    Vi ska gifta oss i Västerås den 28/4, vi bor dock i Hallstah. Min sambo är från västerås och han ville vigas i Lundby kyrka. 

    Efter många om och men har vi bokat Barkarö Bygdegård som festlokal.  :) 

    MochR, varifrån beställde du tygblommorna?  


  • KirsiLaa

    Ah, ska genast in där och snoka. :) 
    Det känns ju lite enklare att spara buketten när den är av tyg. ;) Konservering blir så dyrt.  


  • KirsiLaa
    Pörcy skrev 2012-01-10 16:48:27 följande:
    För er som letar tårta kan jag rekommendera er att gå in på Facebook och söka upp De lilla goda. Det är en tjej som bor utanför Skultuna som gör otroligt vackra tårtor! Jag kommer troligen anlita en gammal vän för vi tänkte "bara" göra cupcakes och det är hon jätteduktig på. har ni inte Facebook så kan jag nog fixa fram uppgifter om ni vill?!
    När vi ändå är innte på tårtor, så vill jag också komma med en rekommendation. :)

    Hannas kalastårtor i Möklinta är superbra. Jag har ätit av ett par tårtor som hon, Hanna, har bakat och de smakade verkligen gudomligt. Jag brukar inte ens tycka om tårtor. Snygga är de också. Vi ska dit på konsultation på onsdag! :)

    Hannas kalastårtor finns på http://www.hannaskalastartor.se/http://hannaspieceofcake.blogspot.com/ och på facebook så klart.  
  • KirsiLaa

    Sådär. Nu tror jag att jag är klar med insidan av inbjudningskorten. (Såvida karlen kan släppa sin oro gällande betalbar.)

    Vad tycks?



     
  • KirsiLaa
    Juni 2012 skrev 2012-01-16 12:30:27 följande:
    Fina! Tar de kort i baren eller måste man tänka på att ha kontanter på sig?

    Enklare mottagning, innefattar det något att äta eller bör man ha ätit innan?

    Kanske jag som är trög, men....
    Jag antar att detta är ett svar till mig. :) 

    Vi ska ju vara i en bygdegård, som inte har en riktig bar, utan vi ska bara ordna ett bord eller så. Det är alltså kontanter som gäller. Det borde kanske ha framgått tydligare av inbjudan, men nu är de skickade så jag hoppas att folk förstår.

    framsidan på korten blev förresten såhär:

     
  • KirsiLaa

    Äh, jag tryckte ju på fel knapp. 

    Såhär ser korten ut på framsidan alltså.




    Enklare mottagning innebär att vi inte riktigt vet vad vi ska bjuda på, men att det inte blir något avancerat. Nån typ av matigt... kanske nån köttbit med potatisgratäng. Och efterrättsbuffé. :) 


     
  • KirsiLaa

    Eksem mår bra av sol och solarium. När jag var ngre solade jag mycket solarium under mina eksem perioder just för att det skulle läka snabbare.

    Jag planerar också att sola lite inför bröllopet. Återigen tycker jag att vi nog valde lite fel när vi ville gifta oss på våren. Nåja, jag tänker mig iaf att en gång i veckan 4-5 veckor innan bröllopet kan vara lagom. Då blir det bara en behaglig utjämning av det vinterbleka. Inbillar jag mig iaf. :) Om det inte fungerar så får jag öka på lite två veckor  innan. :) 

    Vart man ska gå har jag ingen aning om. :)  


  • KirsiLaa
    MochR skrev 2012-01-21 20:40:14 följande:
    Själv har jag sommarkollo utomhus 4veckor innan bröllopet så jag hoppas på bra väder så man kan fixa sig en najs färg! annars är solaium eller spraytaning bra allternativ!
    Haha! Oh noes! Ingen spraytan för min del iaf! Jag har sett hur det gick för Ross. :D
  • KirsiLaa

    Kan man förresten grilla i april? :P Känner lite grann att många av våra matproblem skulle lösa sig om vi kunde grilla nå köttbitar på plats bara. :D


  • KirsiLaa

    Ja... det borde man väl? 

    Jag börjar gilla grill-idén mer och mer. Det vore nog en lite rolig grej om gästerna får grilla själva alt. att man på plats utser en bunt som hanterar grillarna. I april dessutom. Det blir lite oväntat sådär. :)  Å andra sidan blir det ju bekymmer om vädret inte tillåter grillning...

    Det är så illa med både matlagnings- och uppvärmningsmöjligheter i den lokal vi ska vara i.

    Frågan är dock om det blir så himla mycket billigare att fixa själv jämfört med att ordna catering... 


Svar på tråden västerås-brudar 2012??