• Lisa201109

    Visa hela era outfits!

    Nu börjar allt äntligen fall på platsSkrattande

    Min klänning (fästman tog den i smyg, vilket jag är väldigt tacksam för idag)



    Min kappa och sjal

     
  • Lisa201109

    Nu blev det felSkrattande

    Kappa och sjal
     

    Smycke, fast med gröna accentpärlor och hårsmycke

    Bröllopsset med accentpärlorHårnålar Florencia

    Håruppsättning



    Väska men med det grönblommigtyget på locket istället för det rosblommiga



    skor

    och tillsist underkläderna

     

    Ni alla kommer bli så vackra!
     

  • Lisa201109

    Min klänning blev klar förra veckan. lite konstigt kort men det enda jag hann ta innan kameran dog=) Känns superkul att allt faller på plats, och kunna prova alla saker tillsammans

  • Lisa201109

    Oh, vad roligt att höra!! Det är ju lite nervigt när det inte är så många som ser den innan själva dagen, men jag känner mig fin och det borde väl vara huvudsaken=) 

  • Lisa201109
    Nudax skrev 2011-09-11 16:10:28 följande:
    Hej, jättefin! Funderar lite på om det är samma klänning som jag tittat på eller bara en liknande? Vore ju intressant att se hur den sitter utöver på företagsbilden. Denna är den som jag tänker på:

    www.lilly.dk/Default.aspx?ID=970&ProductID=PR...
    Hej! Tack! Jo, det är samma. Skillnaden mellan mig och modellen (förutom att hon är modell och säkert sjuksmal) så är hon nog väldigt mycket längre än mig. Jag är bara 158cm vilket innebär att den tajta delen av klänningen går längre ner på höfterna på mig. Hennes överdel går ju över i fluffkjol ungefär ovanför höfterna, min slutar en bit ner på rumpan. Ingenting jag personligen har något emot. 
  • Lisa201109
    Nudax skrev 2011-09-11 16:55:26 följande:
    Ah okej, kul att se den i "verkligheten" - man vet  ju aldrig hur mycket de photoshoppat etc på bilden. Just det där med längden på klänningen var det jag funderade på. På dig ser det väldigt snyggt ut eftersom du har en snygg timglasfigur. Själv är jag större, hoppas på att komma ner i en storlek 42 till bröllopet... så på mig hoppas jag mer den sitter som på företagsbilden. Jag är 168 lång... så då borde den kanske hamna lite högre på mig alltså?

    Bra val av klänning! ;D
    Jag kan säga att klännigen gör under för figuren och klämmer åt på de rätta ställena. Den borde ju hamna några centimeter högre upp på dig, men det bästa är ju att prova klänningen. Köpte min i stockholm och där lät det dock som att det var den sista av den modellen. kanske bäst för din skull att du kollar om modellen fortfarande säljs, så att du inte råkar kära ner dig i en klänning som inte går att få tag på. 
     
  • Lisa201109

    Det är helt okej! Den kostade 8000kr, sen 1300 för under kjolen. Men min klänning visade sig vara ett butiksexemplar så jag fick välja en tiara att ta med hem gratis =) 

    Kan verkligen rekommendera att gå och prova klänningar, det var supermysigt och det var lättare att få en uppfattning över vad man ville ha.  

Svar på tråden Visa hela era outfits!