• Nudax

    Visa hela era outfits!

    Blizz skrev 2011-04-12 16:58:39 följande:

     



    brudbukett



    frisyr


    tiara


     



    skor



    halsband



    klänning


    Du är den första jag sett här inne som tänkt ha samma klänning som jag =D Eller ja, kanske inte samma men en likadan ;)
  • Nudax
    Lisa201109 skrev 2011-09-10 15:02:43 följande:
    Oh, vad roligt att höra!! Det är ju lite nervigt när det inte är så många som ser den innan själva dagen, men jag känner mig fin och det borde väl vara huvudsaken=) 
    Hej, jättefin! Funderar lite på om det är samma klänning som jag tittat på eller bara en liknande? Vore ju intressant att se hur den sitter utöver på företagsbilden. Denna är den som jag tänker på:

    www.lilly.dk/Default.aspx&ProductID=PROD999&GroupID=GROUP8&VariantID=VO58
  • Nudax
    Lisa201109 skrev 2011-09-11 16:21:55 följande:
    Hej! Tack! Jo, det är samma. Skillnaden mellan mig och modellen (förutom att hon är modell och säkert sjuksmal) så är hon nog väldigt mycket längre än mig. Jag är bara 158cm vilket innebär att den tajta delen av klänningen går längre ner på höfterna på mig. Hennes överdel går ju över i fluffkjol ungefär ovanför höfterna, min slutar en bit ner på rumpan. Ingenting jag personligen har något emot. 
    Ah okej, kul att se den i "verkligheten" - man vet  ju aldrig hur mycket de photoshoppat etc på bilden. Just det där med längden på klänningen var det jag funderade på. På dig ser det väldigt snyggt ut eftersom du har en snygg timglasfigur. Själv är jag större, hoppas på att komma ner i en storlek 42 till bröllopet... så på mig hoppas jag mer den sitter som på företagsbilden. Jag är 168 lång... så då borde den kanske hamna lite högre på mig alltså?

    Bra val av klänning! ;D
  • Nudax
    Lisa201109 skrev 2011-09-12 10:46:53 följande:
    Jag kan säga att klännigen gör under för figuren och klämmer åt på de rätta ställena. Den borde ju hamna några centimeter högre upp på dig, men det bästa är ju att prova klänningen. Köpte min i stockholm och där lät det dock som att det var den sista av den modellen. kanske bäst för din skull att du kollar om modellen fortfarande säljs, så att du inte råkar kära ner dig i en klänning som inte går att få tag på. 
    Jag har inte kollat på den i butik utan på Lillys hemsida där den går att beställa =) Uppdaterar mig varje dag på att den finns kvar =P

    Vad kostade den i butik, om man får fråga?
  • Nudax
    Lisa201109 skrev 2011-09-13 17:21:38 följande:
    Det är helt okej! Den kostade 8000kr, sen 1300 för under kjolen. Men min klänning visade sig vara ett butiksexemplar så jag fick välja en tiara att ta med hem gratis =) 

    Kan verkligen rekommendera att gå och prova klänningar, det var supermysigt och det var lättare att få en uppfattning över vad man ville ha.  
    Okej, då är det samma pris som på nätet =)
    Jo jag kommer att försöka mig på att prova lite - helst denna - innan jag beställer. Är dock ett tag kvar för min del så ska vänta med det tills jag gått ner en del först. Förstår ju att det kanske inte säkert blir just denna klänning för mig men hoppas lite på den. Vid det laget jag ska beställa/köpa den kan den också förhoppningsvis ha gått ner i pris eftersom 2012:s kollektion kommer in då. Tyvärr bor jag på en lite mindre ort än Stockholm så det finns inte så mycket att prova här =S
Svar på tråden Visa hela era outfits!