• Zelmah

    Visa hela era outfits!

    Min klänning:




    Skorna



    Frisyren

     



    Min birdcage:


    ringen i rött guld


    eventuellt dessa smycken, om inte ett  vanligt men långt pärlhalsband och pärlörhängen i ivory




    Buketten blir nån slags blandning av dessa:





  • Zelmah
    förlovadflicka skrev 2011-03-29 21:57:02 följande:
    Zelmah: Fantastisk outfit!!! Tycker definitivt att du ska ta halsbandet med kamén, om det passar till ringningen på klänningen, det var helt otroligt fint!! Etsy eller? 
    yepp, Etsy it is! Halva outfiten e därifrån hehe, både klänningen och birdcagen med Skrattande Älskar etsy, de har så sjukt mkt fint!

    Ja, det blir nog det halsbandet men jag får testa hemma när det kommit o se hur det ser ut. Pärlsmycken har jag redan gamla ärvda sen innan så funkar det inte så tar jag bara dem. Men tycker att detta halsbandet knyter ihop fint med de gråa skorna :)
    Ringningen på klänningen går ju ända upp med själva spetsen medan den undre är mer urringad så halsbandet kommer ligga ovanpå oavsett vilket jag väljer. Det funkar iaf med pärlorna utan att se konstigt ut. De hade ju så på 20-talet med, att halsbandet hängde över ringningen. Blir nog bra :)
  • Zelmah
    Willowfield skrev 2011-04-15 10:25:50 följande:
    Vad är det för blommor i buketterna. de ljusare blå?
    tycker det ser ut som Hortensia Endless summer (om det är den buketten jag tror att du menar, den med blått band) men bilden är så väldigt liten så det är svårt att se tycker jag. Kan ju se helt fel.
    Så här ser hortensian ut iaf.

  • Zelmah
    Willowfield skrev 2011-04-26 15:07:50 följande:
    Det tycker jag med, men samtidigt inte riktigt.. känns som att den på lilla bilden är mera aquablå.
    tack för din hjälp :) 
    Det skulle kunna vara nån annan Hortensia-sort kanske.. tycker heller inte att färgen stämmer exakt men jag har sett andra Hortensior som är blåa med mer grönblåton i mitten av kronbladen. Bild-googlade Hortensia och fick upp lite andra blåfärger, så det är inte helt omöjligt iaf :)
Svar på tråden Visa hela era outfits!