• Jeliqa

    Jag glömde ju såklart resten av inlägget; HÄR är hela outfiten



    Brudklänning i original från 50-talet





    Pärlorna till smyckena är dock i peach och inte i samma färg som på bilden.


    Och så ska jag ha den här frisyren. Har dock inte bestämt mig för om jag ska ha slöja fäst under knuten eller ett birdcage/flor med en stor ivory blomma.
  • Jeliqa
    wiii skrev 2011-03-09 08:06:34 följande:
    Åh vad jag gillade din stil Jelica!
    Tror absolut på birdcage som pricke över i :) 
    Åh tack så mycket :) 
    Jag tror nog också mest på birdcage. Tycker generellt att det är finast och jag tror det passar min stil bättre. Men jag skulle ta med min klänning och prova både slöja och birdcage i butiken tyckte personalen så jag såg helheten. :) 
  • Jeliqa
    förlovadflicka skrev 2011-03-09 14:18:10 följande:
    Vad skulle ni säga att era ledord när det gäller outfiten är? Jag tänker mig liksom klassisk brud fast lite twist, typ vintage/prinsesskänsla, sockersöt och bedårande :) 
    Mina ledord är helt klart vintage och 50-tal. haha och spets :)
  • Jeliqa
    Geranium skrev 2011-03-27 00:22:51 följande:
    Jeliqa, har du fått hem dina skor ännu? Hur sitter dom tycker du i så fall? Jag funderar själv på att köpa dessa så är mkt nyfiken Glad
    Ja har fått hem dem. De sitter perfekt och är väldigt sköna! Jag brukar ha problem att hitta skor som passar men eftersom de är måttbeställda så passar de precis.
    Jag tänker dock sätta fast ett gummiband under rosetten/sidenbandet också på den stora dagen eftersom jag tror skorna ramlar av om rosetten går upp. Men de är helt klart värda att köpa.
Svar på tråden Visa hela era outfits!