• Gwennie

    Visa hela era outfits!

    Härligt initiativ till tråd! Min klänning blir enkel och utan applikationer, så då är det ju allt det där andra, alla övriga detaljer, som gör själv outfiten :)
    Klänningen är beställd (dock i vitt) och smycken och hårsmycken inköpta och jag har bestämt hur brudbuketten ska se ut. Jag har fortfarande inte lyckats bestämma mig för frisyr och skor, så ni får ett par smakprov ur min (alldeles för omfattande! ;) önskelista så länge.




    (Var löjligt lycklig när jag hittade ett halsband som påminde om brudslöja som det ska vara i buketten)




     

  • Gwennie

    Glömde hårsmycket! Mitt ser lite annorlunda ut. Lite "fluffigare" fjädrar och sötvattenspärlor istället för spännet på den här bilden.


  • Gwennie

    Nä... HÄR är bilder... ;P (Har köpt med grön accentpärla)



  • Gwennie

    En härlig dag vid brevlådan! Idag kom halsband och armband på posten och de är superfina! Precis som jag hoppades :) När jag sedan fick syn på avin markerad flygplansgods från utlandet, blev det riktig julaftonspirr i magen - klänningen är klar! Firar med att adressera inbjudningskort :D

  • Gwennie
    sarfor skrev 2011-03-09 18:38:31 följande:
    Jag är på jakt efter en klänning i den här stilen! Den är jättefin!
    Vad är det för märke?
    Märke och märke.... ;) Jag fick den uppsydd på en fabrik i Kina via www.dragonorient.com. Gå in på tärnklänningar och ta en titt - där finns jättemånga andra i liknande stil också. Ohyggligt billigt också!
  • Gwennie
    Annooo skrev 2011-06-26 23:26:25 följande:
    & bilden såklart! =)


    Röstar på den första håruppsättningen längst ner med blommorna - det kommer att gå ihop jättefint med blommönstret i din vackra klänning.
  • Gwennie
    Annooo skrev 2011-06-27 13:06:00 följande:

    www.dragonorient.com/product.php?productid=18...
    Jag har beställt min klänning från Dragonorient och är jättenöjd :) Måtten stämde precis, kvaliteten var bra, leveransen fungerade och var snabb och priset lågt. Hittar du en klänning du vill ha där, så rekommenderar jag dig att ge det en chans.
  • Gwennie
    Amejuli skrev 2011-06-27 14:34:59 följande:
    Vad roligt. Hur lång leveranstid var det?
    Min klänning kom efter 20 dagar.
Svar på tråden Visa hela era outfits!