• Oonah

    Om du fick önska!

    darkHorse skrev 2011-03-03 23:47:04 följande:
    Jag skulle vilja vinna sådant som kan gynna oss som par, vår relation och vårt bröllop. Spa som någon nämnt är bra, presentkort på resaurang eller liknande för en mysig parmiddag vore också kul. Alla former av presentkort på trycksaker, smycken, resor, festlokaler, onödiga dekorationer är klart uppskattat.

    Roligast vore nog nästan att kunna lägga pengar på sådant som man annars inte skulle ha unnat sig, tex. roliga med "onödiga" dekorationer etc. Mer scokerbitshjärtan och roliga kärleksrelaterade saker =) Och gärna sådant som även passar på rockabillybröllop, trädgårdsbröllop, temabröllop m.m :D
    Håller med.  Gärna inte sådant som man kanske redan har köpt/betalat för, speciellt för de paren som redan har gift sig. Men för de som ska gifta sig så kanske man redan har bokat och betalat en massa, så det förtar lite av vinstglädjen. Men som darkHorse skriver, spa, restaurang är jättebra. Eller kanske välmöjligheten att välja mellan olika priser?
    - May everything beautiful and best be condensed into this Email. I sincerely wish you happiness, cheerfulness and success.
Svar på tråden Om du fick önska!