• FruW

    Visa era skor :)

    FrökenErika skrev 2013-07-04 19:59:53 följande:

    Här är mina snyggisar! Flört


    Coola skor! Gillar färgen :)


     


    Här kommer mina älskade skor, som jag hade på vårt bröllop. Jag var orolig att de skulle vara jobbiga att gå i men de var helt fantastiska (jag gick iofs inte så långt) och jag fick komplimanger av flera personer. Var även supernöjd med blommorna!


  • FruW
    , Hoffsennanen Tottoplex skrev 2013-07-06 12:29:31 följande:
    FruW!!! Nina shoes!? Jag är 99% säker på att beställa deras höga gråa med rosett och vristband! Så fina! Vart beställde du dina?

    Ja det är Nina Shoes :) Tycker också att de har jättemånga snygga skor, vad kul att du funderar på att beställa några därifrån. Jag beställde från onlineshoes.com, det var bra priser men sedan tillkom ju frakt. Om du googlar lite kanske du lyckas hitta nån sida med ännu bättre priser. Fick i alla fall skorna snabbt, tog ca en vecka.


     


    Tyckte dock att det var svårt att välja rätt storlek, är inte van vid amerikanska storlekar och när jag fick skorna var de mindre än jag trodde... Lyckades ändå klämma in tårna men det var på håret! Jag tog storlek 6 som enligt tabellen motsvarar 37, men de kändes mindre. Bara så att du vet!

  • FruW

    Hoffsennanen: Ja nordströms verkar också bra. Jag betalade ingen extra tullavgift på min beställning, det borde ju stå om det tillkommer eller inte. Ja kolla upp storleken noga, sen får man gå in dem lite bara ifall de är trånga :)

Svar på tråden Visa era skor :)