Inlägg från: Gwennie |Visa alla inlägg
  • Gwennie

    Visa era skor :)

    Tryckte precis på "godkännköpknappen". Hoppas de passar, hoppas de passar, hoppas....


  • Gwennie
    Sandrina skrev 2011-03-23 11:32:34 följande:
    Vart har du hittat dom här? :)
    Jag är också ute efter ett par gröna skor, men det verkar nästan omöjligt att hitta!
    Jag vet! Har letat som en galning tills jag äntligen sprang på de här...! Tycker de är alldeles lagom i färg, klackhöjd och stil. Kan vara roligt att kunna använda skorna sen efter bröllopet också :) Dessutom kunde jag köpa dem lite bredare. Jag har köpt dem via amazon.com. Tyvärr levererar de bara de här skorna inom USA, så jag har fått skicka dem till min svåger som bor där så att han kan skicka dem vidare.

    De heter Charley av Array och färgen Apple. Sök på dem och se om de kanske dyker upp någon annanstans. Jag har sett dem och varianter av modellen på fler ställen, men i andra färger.

    Gröna satinskor i lite mer "finskomodell" har jag sett på många ställen, t.ex. www.zappos.com. Håll koll på ebay också.

    Lycka till!
  • Gwennie
    Darling Daisy skrev 2011-03-29 07:31:02 följande:

     


    Dessa tre olika skor finns hemma hos mig för noggrann provning innan jag bestämmer vilka det blir.
    Rosa (4,5 cm klack) och beige (5 cm klack) skor 299 kr på Skopunkten, vita/ivory (8 cm klack) 349 kr på Din Sko.  
    De rosa finns även i vitt och de beiga i rött och svart.
    Riktigt sköna också!!
    De rosa var ju jättefina! Lite personliga, men fortfarande enkla. Jag blev lite sugen där... Har beställt ett par gröna från USA, men är lite osäker på om jag ska köra med färg eller vita. Skopunktenskorna skulle kunna fungera fint som lite backup, om de gröna inte funkar... Hmm... Kanske blir en shoppingrunda idag ;)
  • Gwennie

    Mina skor försvann i leveransen... :( Som tur är finns de kvar i rätt storlek i nätbutiken så jag får göra ett nytt försök. Köpte dock dessa som backup på ebay för en liten stund sedan. Begagnade förvisso, men jag gillar den rejäla klacken och det faktum att det är en liten platå - brukar vara skönt att gå i även om de är höga. Dessutom både gulliga och billiga :)


  • Gwennie

    Efter många turer har jag tvingats lägga ner mina planer på gröna skor då leveranserna av mina drömskor inte fungerade som de skulle... :(
    Hittade dock dessa istället och är faktiskt nöjd ändå. Eftersom de gick att beställa lite bredare än normalt, satt de jätteskönt redan från början och de är dessutom helt kritvita, vilket jag tycker har varit svårt att hitta; allt är gräddvitt eller ivory, verkar det som.


Svar på tråden Visa era skor :)