Inlägg från: Lisa201109 |Visa alla inlägg
  • Lisa201109

    Visa era skor :)

    Miss Bunny skrev 2011-02-25 18:56:00 följande:


    Ingen klacktjej trots jag trott det många så satsar på mörklila Converse för att slippa smärta.
    Kommer nog bli kanon.
    Jag ska oxå ha converse! är både en sneakers och 10cm-klack brud, men väljer bekvämlighetGlad
  • Lisa201109
    HoPPsanSa sÅ gLad skrev 2011-02-27 10:03:27 följande:
    Hörninini... jag är verkligen ingen "klackbrud".
    När jag berättade för min blivande man vad jag tänkt ha på fötterna sa han blankt nej... och tyckte att jag kunde "väl ändå vara lite kvinnlig när jag ska vara adet för övrigt denna dag".
    Så får det bli. Har hittat ett par skor som jag ev tänker köpa. Men jag behöver verkligen träna mej i att gå i dessa skor.
    Vad ska man tänka på? Kanske finns det någon så här ska du gå i klacksko kurs på Youtube?

    Bring me the klacksko tips!!

    www.minmandinfru.blogspot.com
    visst är det vackert och om man vill "kvinnligt" med klackar, men om min blivande får ha bekväma skor, tänker jag oxå ha det. Han får ha åsiker om det den dagen han själv struttar omking på högre klackar än migGlad

    Hoppsan sa så glad: Prova party-inlägg, det hjälper till viss del men det krävs att de får plats i skorna utan att orsaka att skona blir för trånga. Annars är det bästa att gå så mycket som möjligt i skorna, och även att gå ute med dom, då det är stoooor skillnad att gå på plant parkettgolv och vingliga trottoarer eller kullersten. 

    För din egen skull, tänk på att det gör ont med klackar, framför allt om man inte är van. Jag resonerar så att det inte ska vara mina onda fötter som upptar mina tankar under vår bröllopsdag och inte det jag vill minnas ett år senare. Dessutom blir man lätt begränsad om man får ont i fötterna, och för mig personligen är det inte värt det, oavsett hur vackert det än är med klackar.  

    Hoppas du hittar några fina skor som passar Dig! 
Svar på tråden Visa era skor :)