• Lottie350

    2011/12 brudar, visa upp era brudklänningar

    Skulle vara så roligt om vi brudar som ska gifta oss 2011/2012 visar upp våra brudklänningar här :)
    Berätta gärna när ni ska gifta er.

    Jag ska gifta mig den 23 juli.
    Här är min :)

  • Svar på tråden 2011/12 brudar, visa upp era brudklänningar
  • skaraborg2012
    Micke och Ramona skrev 2011-02-03 20:30:14 följande:
    Lazaro Bridal Gowns, Wedding Dresses Style LZ3055 by JLM Couture, Inc.

    Den här blir det för mig. Jag gifter mig 18 juni. Glad
    Helt underbar! Var kommer den ifrån?
  • skaraborg2012

    Oj, hittade just svaret själv. Insåg inte att jag var femtioelva sidor bakåt i denna tråd o läste! =p

  • lillemia
    Imke1977: Min klänning heter Madison, Maggie Sottero. Fann den på Rehmans i göteborg. Kostar  då ca 9 000
  • Shining
    bridetobe2013 skrev 2012-02-25 09:49:57 följande:
    Underbar klänning! Satt jätte fint på dig!
    1/6 2012
    Åh tack Solig 
  • Shining
    mimmi74 skrev 2012-02-25 22:28:29 följande:
    Shining- otrolig klänning, tack för tipset! Det är så värdefullt att få se klänningar på riktigt och den här gjorde sig så mycke bättre på dig!
    Jag är normalt en 36:a, tror du att jag skulle ha XS då?
    Är klänningen väldigt lång?
    Genomskinlig?
    Många frågor...
    Visst är den. Åh tack snälla Solig 

    Ja, ska du beställa färdig storlek så ta en xs. (Ha i medräkning ändå att du kan måste ta in/upp den lite. Det är viktigt att den passar perfekt, en klänning som inte sitter som den ska känner man sig inte bekväm i. Nu har jag inte kollat men jag tror det går att måttbeställa. Jag gjorde inte det då jag behövde snabb leverans och jag hade checkat av med lokal sömmerska att det fanns tid för mig om klänningen behövde justeringar. Jag gifte mig i november så det var lugna gatan hos sömmerskan så i det hela taget gick mitt alternativ snabbare för mig, men om det är kö hos sömmerskan så går det ju på ett ut att måttbeställa direkt)

    Jo den var ganska mycket för lång ...nog en 20 cm (sömmerskan sa att det var lite trixigt att lägga upp den då det är "medaljonger" i brodyren längst ner så det går ju inte klippa ragt över dessa utan hon fick ta av allt längst ner under "medaljongerna" samt höja tyget lite högre upp...den var inte bara för lång i kjolen utan även i själva halterneckbandet, vilket hon tog av en 5-7 cm. Jag fick då välja om jag ville behålla snöret med pärltoffsarna bak och det är så klart att den detaljen skall vara kvar ))

    Klänningen har en inbyggd bh samt flera underkjolar så mittendelen upplevde jag i alla fall som att den blev lite mörkare... inte direkt genomskinlig eller ja kanske lite... eller så är det en smaksak.. men jag köpte i alla fall en suuupertajt hudfärgad underklänning och det blev perfekt!

    Då jag inte ville vara naken under och inte heller lägga en förmögenhet på underklänning utan hade andra finunderkläder som jag bytte till inför sänghalmen så att säga Oskyldig så ska jag även dela med mig lite av min fiffiga sida Flört
    Som synes så är ryggen helt bar så vad jag gjorde var att jag köpte en suuupertajt hudfärgad underklänning i blankt strechtyg på Lindex för runt 300 kr. Sedan klippte jag helt sonika bort halva bakstycket, smalnade av tyget över bysten så att inget tyg skulle riskeras sticka upp/utanför klänningen - (detta blanka tyg är som gjort för att klippas i fniss) och så tog jag bort axelbanden. 
    Sedan hade jag en tunn hudfärgad halterneck bh med genomskinliga avtagbara axelband. Så tog jag de genomskinliga axelbanden och trädde igenom underklänningens hållor för axelbanden och så fäste jag i bhn som halterneck...oooala!  En egen designad underklänning med inbyggt bh Skrattande inte det tjusigaste kanske men snick snack, det var det ingen som såg ha ha Cool

    All lycka till! 

     
  • Doffan

    Här är min brudklänning, men jag har inte fått hem min ännu =) Den håller på att sys upp på My love bridal som också syr upp tärnklänningarna och min mammas klänning.



  • Silme
    Goabullen skrev 2012-02-25 07:19:22 följande:
    Fantastiskt fin klänning! Den har jag själv kollat på om jag ska sy upp!! Du måste dela med dig av resultatet sen. När beräknas den komma?
    Tackar! Jag är otroligt spänd på hur det blir! Den beräknas komma i slutet på april. Längtar! Hoppas bara att jag lyckats ändra måtten lite så att hon måste sy in den en del... Flört
  • ungbrud 20121215
    Nikkita skrev 2012-02-18 14:24:40 följande:
    Jag har köpt en Mori lee Skrattande Köpte den på "Cinderella"  i Malmö. 
    lite långt att åka, men tack för tipset=) kan ju alltid ringa dom!
  • Vivvi86

    Här är min klänning :)
    Kommer i slutet på april, gifter oss 14 juli....
    Rosetten i ryggen kan lyftas av och då följer hela släpet med, kändes helt rätt då vi ska vara på ett ställe där släpet lätt kan bli i vägen.


     


  • ungbrud

    Detta är min!! Längtar tills jag får använda den!
    Lite dålig bild kanske, tog den i smyg...


Svar på tråden 2011/12 brudar, visa upp era brudklänningar