• Berlan
    Joanna86a skrev 2011-10-22 19:55:52 följande:
    Hur gör man om den inte finns att köpa i Sverige då?
    Det är inte skillnaden mellan det svenska priset och det amerikanska du behöver betala. Du betalar moms, tullavgift och eventuellt importdeklarationsavgift. På tullverkets hemsida finns en avgiftsguide där du kan se vad du kommer att få betala för din vara i slutändan, länk här: 
    http://tullverket.se/innehallao/tjanster/avgiftsguiden/avgiftsguidenformular.4.3cf19d0112524cb00188000173.html.

    Om du själv reser in i landet från USA, vilket jag gjorde med min brudklänning, behöver man inte betala någon tull förutsatt att klänningen inte kostar mer än 4300 SEK. Upp till den summan behöver man inte betala någon tull för varor man själv för in med flyg eller vissa andra transportmedel.
  • Berlan
    Jessixa skrev 2012-02-28 18:12:51 följande:
    Här är min klänning. Den är från Pronivias nya kollektion och heter Alcanar om ni vill ser hur den ser ut på en betydligt smalare tjej så kan ni kolla deras hemsida, haha :D Ska ev sätta på ett sidenband i midjan. Den bilden är dock lite sämre (väldigt mörk), men man kan ser ungefär hur det ser ut iaf. På första bilden står jag på ett podium. Har ingen bra bild på släpet, men man ser ungefär hur det ser ut :)


    Klänningen är underbar och den sitter helt fantastiskt på dig. Jag tycker dock att det är snyggare utan bandet i midjan, din figur är finare utan bandet. Bandet gör att du ser kortare och mer uppdelad ut. 
Svar på tråden 2011/12 brudar, visa upp era brudklänningar