• liminka

    2011/12 brudar, visa upp era brudklänningar

    Så HIMLA FIIIN!!! Synd att jag beställt min för uppsyning redan, annar hade jag rippat din tror jag ;)


     


    Shining skrev 2012-02-15 22:08:17 följande:
    Vad kul att du gillar den

    Absolut, kan jag det. Jag beställde den via www.unique-vintage.com/vintage-inspired-ivory...

    Den är sååå mycket finare i verkligheten än hur den framkommer på modellen i webbutiken. Brodyren framkommer inte bra alls på modellens bilder sedan har den små pärlor över klänningen som glittrar väldigt väldigt diskret i vissa vinklar i skenet på dansgolvet.

    Ett tips till dig är att klänningen är stor i storleken. Tyget är väldigt stretchigt och den måste sitta tajt, "fast" på kroppen så den inte hänger i halterneckbandet i nacken för då blir det tungt att bära den, din kropp måste hjälpa till att hålla upp den så att säga... Jag blev förvånad över hur mycket klänning det faktiskt är

    Jag blir lite osäker nu men jag har för mig att det går att måttbeställa via e-mail... Jag körde ialf. på den säkra sidan för snabb leverans och beställde färdig storlek. S. utan mailkontakt. Betalade via paypal. fick betala tror jag 15-30 EUR extra i tull då jag hämtade ut den. knappt 2v leverans. Jag har normalt stl. 36 på kläder och denna i stl. S var alldeles för stor så jag lämna in den hos lokal sömmerska och fick den intagen och upplagd för 600 kr. och jisses vad härlig den var att bära när den satt fast på kroppen

    Värd var enda krona, fick sååå mycket beröm såån ego boost hi hi hi

    Jag fick med en sjal med klänningen, tror det är standard från denna sida... finns massor med fina klänningar på sidan... tur att jag visste jag ville ha vintage inspirerat ha ha annars skulle jag haft rejäl beslutsångest Lycka till!
  • liminka

    Superfin!! Jag gillar verkligen spetsen, undrar om det är nya modet för brudklänningar som kommer ?


    Jessixa skrev 2012-02-28 18:12:51 följande:
    Här är min klänning. Den är från Pronivias nya kollektion och heter Alcanar om ni vill ser hur den ser ut på en betydligt smalare tjej så kan ni kolla deras hemsida, haha :D Ska ev sätta på ett sidenband i midjan. Den bilden är dock lite sämre (väldigt mörk), men man kan ser ungefär hur det ser ut iaf. På första bilden står jag på ett podium. Har ingen bra bild på släpet, men man ser ungefär hur det ser ut :)




  • liminka

    Tjoho, mera spets! Det är ju så fiiint! Underbar klänning :)


    LinaLina skrev 2012-03-09 21:03:02 följande:


    Här är min klänning från La Sposa! Älskar spetsen och är så glad för klänningen!
Svar på tråden 2011/12 brudar, visa upp era brudklänningar