• Albertina83

    2011/12 brudar, visa upp era brudklänningar

    Har sett flera stycken fina klänningar så får mig att längta tills jag och min fästman gifter oss. Men vi har inte börjat planera bröllop än. Vi har pratat en del om bröllop men vi ska flytta ihop i vårt drömhus först så det dröjer nog några år tills vi gifter oss. Min fästman har ritat hur han önskar att jag ska se ut som brud.

  • Albertina83

    Den här klänningen skulle jag vilja ha på mig när jag och min fästman gifter oss. Vi ska inte gifta oss än men vi kan inte låta bli att prata om och kolla efter brudklänningar och vad han ska ha på sig på vårt framtida bröllop.  Fast den kanske inte finns kvar när det blir aktuellt med bröllop för oss. Men då hittar jag förhoppningsvis en annan klänning som jag gillar lika mycket.  

  • Albertina83


    Jag vill ha en brudklänning i denna stil. Men finns det någonstans man kan köpa en sån eller måste jag be  en sömmerska om hjälp?
    Vi har inte bestämt när vi ska gifta oss. I första hand ska vi lägga pengar på huset som vi köpt och flyttar till om 2 månader. Så vi få se när vi har råd med bröllop.
  • Albertina83
    Albertina83 skrev 2011-05-04 20:51:23 följande:


    Känns svårt att köpa brudklänning på nätet. Jag vill hellre gå till en affär så jag kan prova brudklänningen innan jag köper den. Känner en som äger en bröllopsaffär. Men jag vill inte ha en modern brudklänning, vill inte ha utan ärmar.
     

     

  • Albertina83

    Det lutar åt att jag få be en sömmerska om hjälp med min drömklänning med små puffärmar. För jag vill inte köpa den på nätet, jag tror inte det finns nån butik här i småland som har brudklänning i den stilen. Jag vill inte ha begagnad, vill ha en ny i gammal stil. Jag behöver inte tvunget köpa brudklänningen i småland, jag är beredd att åka länge bort för att finna drömklänningen.

Svar på tråden 2011/12 brudar, visa upp era brudklänningar