• FriPhi

    2011/12 brudar, visa upp era brudklänningar

    Vilka fina klänningar! Jag som lovade mig själv att inte titta på fler klänningar, blir ju osäker på min nu... Hade först tänkt ha en väldigt enkel klänning, men sen kunde inte riktigt släppa tanken på den här:

    http://www.lightinthebox.com/Ball-Gown-Strapless-Asymmetrical-Organza-Wedding-Dress-With-Removable-Cathedral-Train--WGY0074-_p48346.html

    Så nu hänger den hemma hos mamma och pappa och väntar Glad. Den är inte så kort som på bilden och passar perfekt. Gillade verkligen att släpet är avtagbart. Det är en grej som stör mig bara, har en tatuering runt överarmen som jag inte riktigt vill kännas vid så här 12 år senare, är det någon som har något tips på hur man kan dölja den vore det toppen!
    Vi gifter oss 25:e juni i Falkenberg.

  • FriPhi

    Förlovadflicka, den koftan var jättesöt! Tänker inte så mycket på tatueringen förrän jag ser mig själv på bild och då stör den mig så... och det lär väl bli en hel del bilder på bröllopsdagen, så något måste jag hitta på!

  • FriPhi
    zvartaliljan skrev 2011-03-28 10:39:34 följande:
    Denna väntar jag hem, fast i IVORY, inte så vit som på bilden alltså.
    Jag ska ha en frisyr inspirerad av antiken med flera band/diadem uppe på huvudeet och några inbakade flätor bakåt och många lösa svallande lockar.
    Skulle dock vilja ha en spetsbolero till denna...men hittar ingen under 1000:-.....gav liksom inte ens så mycket för klänningen...


    Såg tips om det här i en annan tråd, kanske skulle kunna passa?

    http://www.diadema.se/bolero-p-207.html
  • FriPhi
    zvartaliljan skrev 2011-03-28 14:08:47 följande:
    jo jag har tittat på den och precis min smak men alldeles för dyrt för en liten bolero...

    Jag är också lite skeptisk till priset, fyndade min klänning för under 2000. Vi kanske kan dela på kostnaden och använda  den båda två ;)

  • FriPhi
    zvartaliljan skrev 2011-03-28 14:28:15 följande:
    tja, beror ju på storleken, men är det samma (ca.40) så är det väl ingen dum idé. När gifter du dig?
    Vad synd, jag har 36. Men OM du beställer den ändå, så får du berätta om du gillar den!
Svar på tråden 2011/12 brudar, visa upp era brudklänningar