• MissHelena

    2011/12 brudar, visa upp era brudklänningar

    Lottie350 skrev 2011-02-01 11:19:23 följande:
    Skulle vara så roligt om vi brudar som ska gifta oss 2011/2012 visar upp våra brudklänningar här :)
    Berätta gärna när ni ska gifta er.

    Jag ska gifta mig den 23 juli.
    Här är min :)

    Super fin! Vart har du köpt den? Tycker det ser misstänkt likt ut degerfors... Jag skall dit i sommar och prova...

    Har inte en aning om än vad det blir för klänning än! Men hoppas jag hittar en någon gång! Det jag vet är att den ska innehålla rött eller svart eller helst båda delar om det äe möjligt!
    Vi ska gifta oss den 11 november i år.
  • MissHelena
    Lottie350 skrev 2011-02-02 17:41:52 följande:
    Jajamän degerfors köpte jag den. De var mycket trevliga där och mycket att välja på (om man är i rätt storlek dvs, jag kunde inte testa så mycket) men som tur var så hittade jag min rätta :D
    Såg en svart, ser du i bakgrunden på ett utav fotona, jag kollade aldrig på den men där den hängde såg den fin ut :) Du hittar säkert rätt klänning. Och jag kan säga att det är inte ofta man väljer den typ utav klänning man tänkt sig från bilder och så. Jag valde en helt annan än det jag tänkte ;P
    Jag avr där i somras och köpte en balklänning och de var helt underbara! Jag bor 60 mil från degerfors, så klänningen då var tvungen att bli klar på 3 dagar! Och det fixade de åt mig! Och den var helt fantastisk! Har aldrig haft en klänning sitta så bra innan!

    Jag är antagligen inte i rätt storlek! Men hoppas att det iaf finns några olika modeller så man ser hur de sitter, så får man väll beställa en klänning sedan.
    Jag hoppas bara att jag kan få den där WOW känslan och känna mig vackrast i världen!
  • MissHelena
    IdaPierre skrev 2011-02-16 20:34:55 följande:
    ÄLSKAR MIN KLÄNNING!! Åh jag har verkligen valt rätt. Den sitter som smäck lite för lång bara men det kommer farmor att fixa åt mej. fast hon vet inte om det än..hihi. den är super skön att ha på sej. Jag bara älskar den. Den gör sej inte riktigt lika bra på bild som i verkligheten.
    (blev lite tokiga kort då ja inte vill visa mitt ansikte) Åh vad ja längtar nu till den stora dagen!
    Otroligt fin! Hi hi! Kanske man får se den i verkligheten sen!

    Jag tror jag kan ha hittat min klänning nu! Men det blir ingen bild förrän jag är helt hundra! 
  • MissHelena

    Jättefin Anna89! Vad kul, det känns som ett jättestort steg när man beställer klänningen!
    Jag har intev ågat mig på ett ordentligt JA än! :) Men jag har lite tid på mig! I sommar ska den iaf vara beställd!

  • MissHelena
    Junibrud skrev 2011-02-21 12:55:19 följande:
    Tack =)
    Stör mig mest på kjolen eftersom den är helt skrynklig nu efter transport och jag vet inte hur jag ska fixa det då det det är av tyll =(. Dessutom så har jag stora bröst och har svårighet att hitta en passande bh som är axelbandslös och push up samtidigt. Några tips på köpställen? 
     
    Gå absolut till någon butik som bara sysslar med underkläder. De kommer med största sannolikhet ha något för dig, och de är otroligt proffsiga. Det finns bl.a Triumph som sysslar med detta. Det finns ju även nätbutiker, men jag rekomenderar den personliga kontakten och hjälpen i en butik där du verkligen kan prova. Det kostar lite, men det är det värt!

    Lycka till
  • MissHelena
    IdaPierre skrev 2011-02-23 18:47:40 följande:
    Tänkte höra med er om ni har något tips på bra bh som man kan ha under axelbandslös klänning...jag vill inte ha den där bh som ser ut som kycklingfileér..hihi...Vill ha en bra bh som har push up effekt fast det inte är några band på den...jag hittar verkligen ingen ja gillar...letar oxå efter en typ underkjol med slim effekt :) Någon som har några tips????
    JA! Har du kollat på triumph? Det finns i en större stad nära dig! ;)Annars har jag en av märket Wonderbra, och det är den bästa jag har haft! Dom går även beställa från nätet vad jag vet...
    Men satsa på att gå till en butik som verkligen kan sitt jobb!

    Lycka till!
  • MissHelena
    Lucentezza skrev 2011-04-01 22:28:58 följande:
    Här är min 2:a klänning till bröllopsfest som vi ordar till våran grannar. Det blir Black & White tema! Köpte klänningens kjol från loppis och övredel från en liten aftonklänningsbutik totalt kostade hela klänningen 500kr. Skrattande Jag är super nöjd!

     


    Vilken häftig Ide! Hade jag aldrig kommit på själv!
    Otroligt fin blev den!
  • MissHelena

    Anna86: Otroligt häftig klänning! Var har du fått tag i den? Verkligenannourlunda mot alla "maränger"! :)

Svar på tråden 2011/12 brudar, visa upp era brudklänningar