Inlägg från: Silverglitter |Visa alla inlägg
  • Silverglitter

    Ska ni ta kuvertavgift eller inte?

    Joanna86a skrev 2011-07-30 10:53:43 följande:
    Pinkgrape: Jag menar inte att provocera :) tycker man får göra precis som man själv känner. Och jag känner ju inte din fam och vänner, men som jag skrev ovan så är det bara en tanke att folk utanför fam och närmaste vänkretsen kanske inte ser det lika självklart.
    Men tänk såhär: Du får en inbjudan till ett bröllop av någon "utanför närmaste vänkretsen". Brudparet bjuder på allt. Går du på bröllopet? Svaret är troligtvis ja.
    Du får en inbjudan av samma brudpar, men med kuvertavgift. Väljer du då att inte gå för att det bli för dyrt (nu förutsätter jag att kuvertavgiften är på en rimlig nivå) kanske du inte borde gå på det bröllopet även om de bjöd på allt.
    För varför ska de bjuda på allt för någon som ändå inte tycker att man är särskilt nära vänner och som inte tycker det är värt att gå på bröllopet om man måste betala en liten peng.

    Vi kommer inte ha någon kuvertavgift och har aldrig varit på ett bröllop där det varit det. Men skulle någon av mina vänner ha det skulle jag troligtvis gå, så länge det inte är helt galet dyrt. Men snackar man om de summor som tagits upp i tråden, 250-350 kr, så skulle jag tycka det vore ok.
Svar på tråden Ska ni ta kuvertavgift eller inte?