• Jeliqa

    Västeråsbrudar 2011

    Är det några fler som gifter sig i Västerås med omnejd 2011?
    Det vore roligt att bolla idéer, tankar och förväntningar här. 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-12-28 22:01
    Själva gifter vi oss i Norberg men bor i Västerås :)

  • Svar på tråden Västeråsbrudar 2011
  • Jessica1979

    Jag har bokat Anna-Lena på La Dive i Västerås. Där har de även samarbete med en som sminkar.

    Vi har köpt inbjudningskort från Calligraphen.se

  • Junibrud11

    Vi har en kompis som är fotograf och min blivande är PT så de utbyter lite tjänster  Skrattande
    Jag ska prova lite klänningar i januari och börja med inbjudningarna snart vad ni verkar duktiga och pyssliga! Vad kul, önskar att jag hade lite sånt i mig.. Får se om det blir egengjorda eller köpta.

    Jag har också hört bra om Aros Catering så det blir kanske dom eller A & S catering i Kungsör.

    Jo just ja! Ringen är ju klar också! Eller den är uppritad och ska bara tillverkas.

    Vi gifter oss i Skerike kyrka och har festen i bygdegården

  • Jeliqa

    Härligt med utbyte av tjänster! Om din blivande är PT så kommer ni båda alltså att vara i topptrim den stora dagen förstår jag =)

    Idag köpte jag band till inbjudningskorten, jag har tänkt sätta ett band och rosett på dem för att snygga till lite. Köpte även mina smycken idag och de är så otroligt vackra! 

  • Jeliqa
    Jessica - Vart ligger Salong Le Dive? Jag har hört mycket bra om salong Unik men tänkte att jag skall höra mig lite för innan jag bestämmer mig.
  • Catta

    En till som ska gifta sig 2011. Här ligger planerna bara i startgroparna. Vi har många tankar och idéer så snart ska nog en del ha fallit på plats. Som typ datum, kyrka och lokal :)

  • Junibrud11

    Jag gör smink och hår på Stora gatan 15.

    Ska köpa papper till inbjudan imorgon och börja med dom, vi tänkte skicka ut inbjudan i början på feb.

    Jeliqa - ja vi hoppas ju på att vara i vår livs form till dagen :) Startskottet går i februari då drar vi igång ordentligt!

    Vad har ni för musik? Vi hade tänkt att ha spotify eftersom vi inte blir så väldigt många men då måste man ju göra spellista som håller hela natten..

  • Jeliqa
    Catta - Vad roligt att du också vill vara med här och grattis till kommande bröllopet! :) 
  • Jeliqa
    Junibrud - Hur mycket får du betala för både smink och hår? Jag har jättesvårt att bestämma vilken frisör jag skall ha, jag brukar klippa mig hos Sofie på Bonnie & Clyde annars men vet inte hur de är med just bruduppsättningar. 

    Vi har inte riktigt bestämt oss för musiken. Det finns en DJ i Norberg som andra brukar hyra in till sina bröllop och fester så vi funderar på att höra med honom. Då har man ju någon som ordnar med allting. Spotify är ju en väldigt bra idé! Det är ju bara att göra väldigt lång lista och sätta på repeat. :) 

    Är det någon som börjat fundera på in- och utgångsmusik? Vi har bestämt oss för att ha Pachelbel's Canon  som ingångsmusik och hoppas nu att kantorn kan spela den. 
  • Catta

    Vi vill gärna vigas i Ängsö kyrka och tänkte kanske ha festen på Brunnby, men där är det fullbokat till maj 2012!!! :( Men men.. Nya tag! Någon här som har koll på lokaler i stan?

  • Jessica1979
    Jeliqa skrev 2011-01-03 19:40:51 följande:
    Jessica - Vart ligger Salong Le Dive? Jag har hört mycket bra om salong Unik men tänkte att jag skall höra mig lite för innan jag bestämmer mig.
    De ligger I västerås på Sturegatan 10 021-410808
Svar på tråden Västeråsbrudar 2011