• Forumvärd

    Tipsa här!

    Hejsan!

    Nu när ni surfar runt på nya Bröllopstorget kommer ni kanske att stöta på saker som ni skulle vilja förbättra eller förändra.
    Skriv gärna ner era tips och förslag i den här tråden!Solig

  • Svar på tråden Tipsa här!
  • marielleangelina

    Jag kollade just de "Hetaste debatterna", och märkte att de flesta trådar som ligger där är ett par år gamla. Det är ju kul att det finns en sådan flik nu, men roligare om de är aktuella trådar! :)

  • marielleangelina

    Glömde skriva att det bara är från startsidan trådarna är gamla, i själva forumet är trådarna uppdaterade och fortfarande "heta" :)

  • passionsblomman

    *Symbolen för inbox och signalen om att man har ett meddelande i den behöver absolut bli tydligare. Lysa, blinka och eller bryta av i helt annan färg, alternativt att man får upp en textruta med "du har mail"

    *Att skriva ton i ton med ljus text på mörk bakgrund ger dålig läsbarhet.

    *Ta bort den tecknade Bella-figuren ögonaböj.

    *Byt loggan till något som känns modernt och 2000-tal. Det bör inte vara en reklambanner som är det största man ser och som är igenkänningen på vart man är. Den speglade texten på "köp och sälj" setr tex mycket mer exklusiv ut än loggan på startsidan med vad minsambo trodde varett brustet hjärta (!)

    *färgskalan föreslår jag i grunderna läggs i ganska neutrla pudriga toner som beige, off-white och liknande för att sätt kontraster i lime, orange och cerise, vilket jag tror skulle ge ett fräscht, piggt och vaket intryck som passar många par som letar inspiration här. Läsbarhet och kontraster blir bättre om man till detta väljer svart text.

    *sätt en känsla" tycker jag är onödig. Dels för att man redan kan ge feedback i själva tråden, dels för att man bara kan ge pluskänslor, och dels för att man inte kan ge en känsla till enskilda inlägg i en debatt.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • förlovadflicka

    Finns det ingenstans man kan kolla "senaste trådarna"?? Hittar inte det och det är väldigt smidigt tycker jag :)

  • passionsblomman

    Vad är meningen med den här typen av trådar?

    www.brollopstorget.se/Forum-6-87/m3875409.html

    För efter att ha hängt med i diskussionerna i nylanseringen, så tolkar jag det som att detta måste vara en av experternas svar på en fråga. Men man ser ju inte frågan? Och har alltså heller NOLL glädje av att kunna läsa svaret. Och man kan ju heller inte kommentera i en sådan tråd eftersom den tillhör TS och experten exklusivt. Vad blir meningen för övriga medlemmar att det hela ligger i forumets trådlista?


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • Semlorna

    Varför har gamla, låsta trådar öppnats igen när nya ändå startats istället?

    Ta bort Bella (!) och byt till en könsneutal logga. Hela BT känns nu som en könsfälla som jag åtminstånde inte kan ställa upp på. Är medlem på ett annat forum med 99% kvinnor och den är bra mycket mer med i sin tid.

    Gör färgerna här mer varierande. Ljuslila på ännu ljusare lila är för mycket och jag orkar inte vara här en längre stund.

  • Aleta

    När man loggar in ska det omedelbart synas att man har meddelande i inboxen. Det ska man inte behöva klicka sig fram till för att kolla tycker jag.

    En lista med senast  nytillverkade trådar vill jag också ha tillbaka.

    Jag får megaont i ögonen när jag läser här på BT!
    Jag kan sitta och läsa massor med text på datorn, hela avhandlingar på ett par hundra sidor har jag till och med betat av, men aldrig tidigare har jag fått problem med ögonen.
    Hela tiden måste man liksom kisa lite. Det måste finnas någon slags standard för vilka kontraster som är OK att ha mellan bakgrund och text. Kolla upp det. 

  • Moster Stina

    Nyaste trådarna

    VAR hittar man dem numera?
    Obesvarade trådar betyder INTE samma sak!

    Och jag håller med andra...skippa duttiduttfärgerna! OCH den fruktansvärda loggan med tjejen, som ser ut som ett spel för barn!

    Denna sida behöver nog överhuvudtaget inte göras gullig och puttinuttig. Uppskattade att den gamla sidan kändes mer saklig. Alla vill ju liksom inte ens ha puttinuttiga bröllop!

  • Optimia

    I den andra tråden ombads användarna komma med förslag, så here we go again:

    1) ta bort plastbimbon i sidhuvudet. Hon är sjukt ful och avskräcker mig från att gå in på forumet. Skulle jag inte ha upplevt gamla BT skulle jag ha trott att det här var en fjortissite.

    2) tillåt efterhandseditering av inlägg. Majoriteten av alla forum på nätet har efterhandsediteringsmöjligheter, åtminstone i 30 minuter efter att man skapat sitt inlägg.

    3) inför möjlighet att förhandsgranska inlägg innan man postar dem. Dvs att man kan klicka på en knapp för att se hur inlägget kommer att se ut när man postat det.

    4) skaffa en webdesigner som inte är färgblind och som har NÅGOT sorts känsla för stil. I dagsläget ser BT ut som ett projekt utfört av en grupp högstadieelever. På allvar, skaffa en bättre designer!

    5) skippa "fråga experten"-delen, eller skaffa experter som FAKTISKT KAN NÅGOT. Den s.k. etikettexperten kan ju mindre än en grundskoleelev. Vem som helst som rört sig annat än i skogen kan ju ge bättre svar än hon.

    6) skippa "känslo"-tjafset. Jag förstår att ni imiterar facebooks gilla-funktion, men kom igen, det är ju bara löjligt på ett forum! Speciellt som det enbart är "kram och puss"-känslor man har att välja mellan. Vissa inlägg gör mig skitsur, bl.a. redaktionens mantra om att silikonbimbo-logon är nödvändig, men se så kan jag inte reagera. För enbart "positiva" känslor är tillåtna.

    7) gör forumrubrikerna läsbara. Minimal font är inte att rekommendera.

    8) sluta behandla medlemmarna som barn.

    Sidan är urusel som den är idag och jag kommer högst antagligen att överge forumet.

  • kokajo

    Hittar inte längre funktionen att söka bland foruminläggen? Vill man veta något kommer man ju inte att sätta sig och plöja igenom alla trådar!

    Håller med ovanstående om att bimbotjejen är fruktansvärd.

Svar på tråden Tipsa här!