• Daa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    *vinkar till Blommis och den gröna pluppen* Kram på dig, vännen.

  • Daa

    Det är ännu en härlig dag här, med betydligt mildare temperatur än det varit de senaste veckorna. Ändå känns det lite trist den här tiden på året: det har börjat skymma redan.
    Men jag har hunnit med en dagsljuspromenad i alla fall.

  • Daa

    Hejhej. (nyvaken och fortfarande aningen ovaken) 

    Blomman: Ja, du är så klok. Stor sorg hänger med en länge och kommer tillbaka då och då med alldeles ny kraft. Det är så skönt att hon du har att göra med på AF är vettig och förstår att det inte är läge för dig att ränna runt och visa ditt allra bästa just nu.
    Bra att du ringde vårdcentralen och att du fått en tid. Håller tummarna för att din läkare också fattar vad det handlar om. *kramar i mängder*

    Flamman: vilken underbar kalender du har fått! ♥♥♥

    Bruttan: för ärkeaset. I verkar så klok och insiktsfull, men hon ska inte ha behövt få just de där insikterna. Oerhört skönt i alla fall att hon känner sådan tillit till din make. Och bra för din make att komma till insikt om sorgeåret. Det blir lite lättare att hantera om man vet att det är både okej och normalt att det gör ont länge.

    Svärfar var nyss här och snickrade skötbord. Nu är han försvunnen och hans bil är borta. Förmodligen har han åkt hem för att äta lunch (det gör han alltid när han varit här och grejat, tror det är viktigt för honom att äta med sin fru). Jag gissar att han inte sade hejdå för att han på något sätt märkt att sonhustrun varit märkvärdigt tyst den senaste timmen. Ibland är svärisarna lite väl angelägna om att inte störa...

  • Daa

    Hej, Solde. Skönt att du inte gått vilse bland alla flyttkartongerna. Ja, det har gått galet fort med flytten!

  • Daa

    Bruttan: tror att det är första gången jag använt ordet ovaken. Det kändes rätt, för jag tyckte att vissa delar av kroppen och hjärnan inte riktigt hade kommit tillbaka till den vakna världen.

    Annars är o-orden en väldigt praktisk konstruktion, som jag gärna använder.

    Att svärfar åker hem för lunch är viss del kärlek, viss del oro, men det kan vi ta en annan gång.

  • Daa


    passionsblomman skrev 2010-12-03 12:48:07 följande:
    ....det är min nya diskmaskin...och min luftavfuktare som båda går för fullt!  

  • Daa

    Jag har sagt det förr och säger det igen: du är en förebild, Ninnis.


    Ninnnis skrev 2010-12-03 13:13:28 följande:
      Åh, vad gullig du är! Jag blir alldeles glad Jag lyckades väl inte alltid tänka 100 % positivt utan föll igenom ibland, men på det stora hela hjälpte det mig enormt att ändra inställning och tankesätt. Jag borde nog ta fram det där kontraktet, det hade varit lite kul att läsa nu. Jag hoppas SÅ att det fungerar på dig också så att du får må så bra som du förtjänar

     

  • Daa

    Nja. Det är väl ingen våldsam aktivitet, men nog känner jag att det småparvlas lite därinne. Fälga har hittat sitt favoritrevben och det är ju alltid roligt att trycka på.


    Ninnnis skrev 2010-12-03 13:13:52 följande:
    Daa, är Axel & Fälga fortfarande ovakna?

     

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård