• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ja Hvidis, hur har du det egentligen?? KRAAM


    Hvidbrud skrev 2010-12-05 19:54:18 följande:
    Ja, skitår kan man nog kalla det! Särskilt för vissa. Jag får nöja mig med skatterevision och momsfritagelse som inte blev godkänd och att räkna med att betala tillbaka si dåsar mellan 15 och 30 tusen danska... Med minimilön som städtant.... Dagisplatsen I hell, med kallablicken dagisfröken på 22, som helst inte vill vara där. Surgubben har flyttat in i min man och jag undrar mig över vad fan det var som drog oss till varandra, men samtidigt är det året liv började växa i mig och det är underbart... Kramar till alla! Särskilt helipanzer och underbart om ni får komma hem snart!
  • Villemoa

    Fin mage


    Ninnnis skrev 2010-12-07 10:37:14 följande:
    Jag vet inte om någon är intresserad men jag har lagt in en magbild under "starka bilder". Vet inte om det är så starkt iofs, mer svullet tror jag Det är bara ni som finns i min adressbok som kan se, så hojta till om det inte funkar.
  • Villemoa

    Fru Bygg: mysigt med lite semester!

    lanovia: fy för att inte får sova om nätterna! Hoppas ni snart får göra det så ni får tillbaka energin.

    Flamman: önskar innerligt att du inte behövde gå igenom det du gör just nu! Min inbox är öppen om du vill!

    Fru Sy: älskar också Orvar! Och vad härligt med rejäla känningar av densamme

    Blommis: oroar mig också för dig!!

    Har säkert glömt att kommentera men detta är allt jag kommer ihåg! Pussar och kramar till er alla!

  • Villemoa

    Här avlöser sjukdomarna varandra. Förra veckan var det ju Moa som hade feber + snorig näsa och nu har maken blivit sjuk igen! Fjärde gången på åtta veckor..i söndags eftermiddag kände han sig hängig och det visade sig att han hade feber. Igår låg han och sov mest hela dagen så imorse skickade jag honom till vårdcentralen. Diagnos: streptocockinfektion (ett fint resultat av de tre tidigare förkylningarna som han inte kurerade ordentligt utan började jobba för tidigt) med 3 tabletter kåvepenin om dagen! Läkaren sa att högsta dos kåvepenin inte är så vanligt men det var ju inte så konstigt när sänkan var så hög. Farbror doktor sa att så höga värden hade han inte sett på jättelänge!
    Så nu inväntar jag bara att jag ska bli sjuk. Vill det sig riktigt illa så kan även Moa bli sjuk igen. Ellie borde klara sig eftersom jag ammar henne. Hoppas verkligen jag slipper för att vara sjuk med bebis och 2,5-åring är inget jag önskar mig..

    Så, nu har jag varit nog ego för idag!

  • Villemoa

    Här har vi näsan strax ovanför vattenytan så jag hinner inte kommentera. Kramar till alla men några extra stora till Blommis & Flamman!!!

  • Villemoa

    Men ååh så UNDERBART!! Ge dina flickor en kram från mig!


    Panzerfaust skrev 2010-12-08 19:31:37 följande:
    Elise är nu hemma och ligger och snusar framför TV:n med bästa mamman som snusar ikapp
  • Villemoa

     


    Fru sy skrev 2010-12-09 11:29:57 följande:
    Ingis: Blir så glad ovan när jag läser ditt inlägg om att det lugnat sig både på jobbet och hemma. Härligt vännen!!

    Håller med!

  • Villemoa

    Håller med det många skriver om att det analyseras alldeles för lite ibland! Många bara går på utan att tänka efter både en och två gånger.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård