• Fru Bygg

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fru Sy, vi har en ny saab och där skulle det också kosta 4000 kr att koppla bort den, men då kunde de ändå inte garantera att den var helt bortkopplad.
    Vi har alltid haft barnstolen bak och det kommer vi att fortsätta med. Även om man kan koppla bort den genom att vrida av den, så finns ju alltid krutblandningen kvar och vid en ordentlig smäll kan den explodera och lösa ut ändå. Så sa de på Saab iallafall. Vi har E bak som sagt och det funkar utmärkt. Vi har köpt en spegel att sätta på nackstödet, så man kan se henne via vår backspegel och det funkar kanon!

    Hoppas ingen tar illa upp om de har sina barn fram, detta är bara som vi resonerar!

  • Fru Bygg
    Fru sy skrev 2011-03-18 13:35:08 följande:
    Hej Fru Bygg, vad roligt att se dig här! Hur är det med er?
    Hej!
    Nu är allt bra. Jag mår mkt bättre även om det är sjukt stressigt på jobb just nu. Jag var iväg med en tjejkompis på en weekendresa till Manchester förra helgen och det var underbart att ladda batterierna med lite tjejsnack och shopping. Men oj vad skönt det var att vara hemma igen och få mysa med E. Hon hade saknat mamma massor även om det gick väldigt bra med maken hela helgen.

    Nu är det offentligt på jobb med pricken eftersom det syns väldigt tydligt på magen. Kan bara hålla med Flamman och Hvidis om att andra barnet blir man större med. Nu är jag inte så stor ännu, men om det fortsätter i denna takten så ser jag väl ut som ett hus i sommar! (men jag klagar inte, har ju en liten prick i magen!)
  • Fru Bygg
    Fru sy skrev 2011-03-18 13:47:28 följande:
    Låter härligt! Både med att ladda batterierna, att du mår bättre, att E saknade dig när du var iväg och med pricken i magen. Tror du kommer vara jättefin i sommar. Vilken vecka är det du är i nu?
    Jag är i vecka 14, 15 på måndag.
  • Fru Bygg

    Fru Sy. Jag körde ngn gång hem själv med E och det gick bara bra. Men visst då var hon rätt så liten. Sen åkte vi tåg ett par gånger, för då har man mer koll på barnet. Går det bra tåg från er till dina föräldrar?

  • Fru Bygg

    Andbeyond, spännande med lite känningar! Nu har du snart din dotter i dina armar! Hoppas på en lätt och smidig förlossning! *kramar*

  • Fru Bygg

    Ninnis, härligt med en shoppingrunda på Ullared. Jobbigt med förkylningen bara. Hoppas du kryar på dig snart!

  • Fru Bygg

    Usch, idag har jag verkligen ingen lust att jobba. Kom till jobbet tidigt imorse och upptäcker att mina dokument som jag skrivit den senaste veckan är borta. Det visar sig att de la om servarna (heter det så?) här i helgen och tydligen har de tappat allt som gjorts hittills i marsmånad. Nu jobbar de på att fixa detta, men det innebär att vi inte kan spara ner dokument för då kommer de försvinna när de tankar tillbaka marsmånad. Och de vet inte när de har problemet fixat heller. Så min jobbmotivation är verkligen på topp!!!!! (INTE)

  • Fru Bygg
    Ninnnis skrev 2011-03-21 10:01:04 följande:
    Tack! Det känns lite bättre idag. Mest irriterande att det har hållt på i en vecka utan att riktigt bryta ut.

    Hur är det med dig?

    Det är bara bra med mig. Har nog kommit ur de värsta månaderna och mår nu faktiskt riktigt bra. Är bara lite trött fortfarande, men det kan ju också ha med vädret att göra och den underbara lilla tjejen som busar hemma.

  • Fru Bygg

    Vilken fin mage du har Ninnis, är den senaste bilden nytagen eller har det hänt ännu mer?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård