Inlägg från: Kjell Präst |Visa alla inlägg
  • Kjell Präst

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    passionsblomman skrev 2013-07-12 10:12:34 följande:
    Kjell, nä det skulle väl inge en något ödslig känsla kan jag tro.
    Kan man kalal den där instagramgrejen att förea en slags virtuell dagbok, eller?
    Jag vet att det är ett ställe man delar bilder på, men sen vet jag ingé mer.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Ja, så kan man säga. Som Twitter, fast med bilder. Jag är privat en flitig (väldigt flitig faktiskt) Twittrare och Facebookare, men är inte riktigt lika bra på att uttrycka mig i bilder och därför är mitt Instagrammande inte fullt lika aktivt (även om jag lagt upp nästan 600 bilder på ungefär ett år). Men nästa vecka ska jag alltså skildra kyrkans liv och lära i bilder, och då får det väl bli åtminstone en tre-fyra bilder per dag, tänker jag mig.
  • Kjell Präst
    passionsblomman skrev 2013-07-12 11:30:53 följande:
    Alltså, här kommer ju den fetaste tant-varningen på åratal: Jag har aldrig facebookat, eller instagrammat och inte ens twittrat i hela mitt liv! Jag måste definitivt höra till en utrotningshotad art av sällsamt slag. Undrar hur det skulle gå om jag var med i alla de där? Jag skulle nog fastna i allt uppdaterande. *kniper lite änsligt hårdare om handväskan och sväljer hårt*
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Det lustiga är ju, att jag själv är en tant - vilket vi ju gått igenom grundligt här på BT tidigare - men just i de här sammanhangen hänger jag med (FB är ju för övrigt inte så "hett" bland ungdomarna längre, mest äldre som använder det). Förmodligen handlar det om att jag inte är en särskilt social person "irl" som det heter, och nästan aldrig umgås  med någon utanför jobb och familj. Så någonstans måste jag väl få ut mitt sociala behov antar jag. Plus att jag tycker det är så rasande roligt att formulera mig, helst lite fyndigt. Mina tweets eller FB-statusar är sällan av typen "Tänderna borstade, nu sängen" utan mer (aktuellt exempel från i går kväll): "En IKEA-reklamfilm med levande dockor skrämmer engelsmännen, läser jag i DN. Men de borde väl vara vana efter 61 år med Elizabeth II"
  • Kjell Präst
    passionsblomman skrev 2013-07-12 12:01:29 följande:
    Hihhihiiii! Jag borde vara med på Twitter bara och enbart för att få del av dina fyndigheter Kjell!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Du kan få ett par tweets till alldeles gratis:

    "Kungaparet söker nytt semesterboende. De har tröttnat på stöket på Rivieran. Hatar när det händer"

    "Justin Bieber har kissat i en skurhink på ett hotell. Glad att han slutat med blöjor"
  • Kjell Präst
    passionsblomman skrev 2013-07-12 12:07:32 följande:
    Apropå fyndigheter: jag lånade nu sist på biblioteket Mark Levengoods senaste bok "Rosor, min kära, bara rosor". Han skriver ju så himla roligt-fast ofta om helt förfärliga saker egentligen. och jag skulle läsa upp vlada delar för min smabo, men det gick sådär, för jag skrattade så mycket själv på de bra ställen att det inte gick att förstå så bra. Jag älskar när intlligenta människor vet att använda språket-det blir så mycket rikare här i världen då. .
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    En annan komiker med ordet i sin makt är ju Anders Jansson från "HippHipp". Apropå just Instagram och FB och de mängder av självporträtt som folk lägger upp där skrev han nyss på Twitter:

    "Tänk om någon på 60-talet skulle ha tagit en bild av sig själv i kalsonger, framkallat den och satt upp den på anslagstavlan på jobbet".
  • Kjell Präst

    passionsblomman skrev 2013-07-15 13:34:00 följande:Jag undrar om jag borde byta nick till Maskrosen-en sådan där blomma som tröttsam envishet pressar sig upp där folk minst vill ha den jämt och ständigt. Till förtret och irritation och utan vett att ens ha en behaglig färg-för gult är fult ju. www.brollopstorget.se/Forum-1-123/m4319775.ht...Man kanske borde vara sådär svalt och oberört lugn-men sådan blir jag nog aldrig.Kjell, jag hoppas du inte tycker mitt rabalder är pinsamt-jag blev sådär tok-arg som jag blir ibland...Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djurTvärtom, tacksam att bli försvarad - hade inte varit inne i tråden på flera dagar och blev...ska vi säga förvånad, över den reaktion mitt svar till frågeställaren gav upphov till... Men jag har aldrig blivit kallad militant och fanatisk tidigare, så det är väl en intressant erfarenhet

  • Kjell Präst
    Hvidbrud skrev 2013-07-23 18:29:02 följande:
    Visst ska det bli underbart Kjell? Vad har du för plane? Stugan?
    Stugan och Gekås... Alltid en vecka på Gekås, annars blir det ingen riktig sommar
  • Kjell Präst

    Förvirringen som uppstår när brudparet en halv minut innan vi ska gå uppför altargången upplyser om att man ska ha brudöverlämning...

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård