• Ankan80

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidbrud
    Ja, det bir bättre o bättre, men mår lite illa fortfarande och är ju inte direkt hungrig.
    Lille B har kräkt 3 ggr och sen "bara" haft diarré. La av en salva igår innan han skulle badas och hoppas det var den sista.
    Var också väldigt gnällig i morse. Gick knappt att trösta, men var antagligen jättehungrig/trött
    Sover gott i vagnen nu där ute

  • Ankan80

    Tycker också det är helt fantastiskt att se hur ens barn utvecklas och får en personlighet. Vill absolut inte byta honom mot en yngre version av sig själv, men när man ser på kort på när han var nyfödd så får man allt en tår i ögat.

    Hur är det med dig och magen Hvidis?

  • Ankan80

    Härligt med kaffepaus! Det gjorde du rätt i!
    Kämpa på! Snart har du nummer 2 i din famn.

  • Ankan80
    Hvidbrud skrev 2011-03-10 20:16:29 följande:
    Blä.

    Arytmik på lillhjärtat. Kardiografi på prenatal idag och flöde undersökning i morgon. Extra UL av hjärtat och så blir det BM varje vecka från och med nu. Barnmorskan sa at det troligen var sinusarytmi som ofta försvinner vid födseln, men det ska ju kollas upp ordentligt. Min lille sprattelgubbe!
    Vet inte om det är samma, men på vår lille B så hoppade hjärtat över typ vart 8 slag. Var hos BM i v.20.
    I v. 24 slog det som vanligt. BM trodde det berodde på omoget retledningssystem. Hade det inte varit ok v. 24 skulle vi få ett extra RUL.
    Hoppas det är något liknande med er skrutt och att det växer bort redan i magen.
    Kram kram
  • Ankan80

    Susar snabbt in och ger ett rungande GRATTIS till Lanovia med familj!!!!

  • Ankan80

    Hallå alla i tråden!
    Har ju på sistone bara varit en läsare och det är så härligt att följa er alla (i vått och torrrt). Man skrattar lite och gråter lite. Det finns så mycket som stämmer in på en själv och att inte vara ensam om saker och ting hjälper verkligen.

    Vi har hunnit med en massa sen jag skrev sist.
    Har flyttat, renoverat som tusan, lille B har blivit 19 månader!, jobbar 80% nu, och sist men inte minst var jag nyss hos BM och plockade ut spiralen.
    Var lite orolig när jag läste om Flammans erfarenheter men i mitt fall så gick det väl helt ok. (Trådarna hade dock krypit upp lite = mycket obehagligt)

    Det är alltså dags att försöka lite så smått igen. Kanske skriver lite mer i fortsättningen.

  • Ankan80
    ingenjörsbruden skrev 2011-11-24 10:36:03 följande:
    Jisses va ni har hunnit med! Trivs ni bra? Flyttade ni långt? Vad har ni renoverat?
    Ingen spiral.....aha..... Va skojigt! Då är vi några st som följs åt.
    Välkommen tillbax! *KRAM*
    Vi trivs jättebra. Det bästa är att det är så nära till dagis, ca 100 m och sen kan jag åka buss till jobbet och slippa pendla med tåg 1,5 timme enkel.
    Det blev väl några mil söderut mot L.

    Vi har gjort en ansiktslyftning på köket,( dvs målat luckor, väggar, tak och lagt nytt golv), fixat vardagsrummet, hallen, bytt syllar och en gavel samt alla fönsterna på ovanvåningen. Fast det sistnämnda har vi låtit hantverkare göra
  • Ankan80

    Det var en gammal 95-åring som bott i huset o inte gjort nånting det senaste 20 åren typ. Rökt hade han också gjort den rackaren.
    Trädgården var helt igenväxt bokstavligt talat. Det växte en massa sly och gräset var väl 40-50 cm och en o annan myrstack fanns där också. Men det är fixat sen i somras

  • Ankan80

    Vad spännande Lanovia! Helt klart något på G!!!


    lanovia 08 skrev 2011-11-28 10:40:50 följande:
    Igår natt drömde jag att vi var inne på förlossningen av någon anledning. Då ordinerade de oss att testa färdeknäppen som igår och om det inte fungerade så skulle de sätta igång mig idag. Att jag blir igångsatt idag ser jag väl inte som ett dugg troligt, men jag kunde ju inte låta bli att förslå färdknäppen igår bara för att se om det fanns någon sanning i drömmen.

    Alltså fädknäpp nr 2- check.
    Resultat: Mådde rätt illa direkt efteråt och fick en del sammandragningar men inte värre än att jag kunde sova gott i soffan ett tag. Men sedan satte det igång, låg med värkar i ungefär 2h i natt. Kom typ var 6-8e minut och krävde profylaxandning för att ta sig igenom. Vid halvtvå somnade jag helst slut och har sedan inte känt något mera. Inte mer än något rejält slemmig på pappret... slemproppen?? (förlåt infon)
    Men som sagt nu är det dött igen.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård