Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Och Heloise, jag svarade aldrig på din fråga om växtvärk och ligament som drar och sånt  - allt sånt känns mer för varje graviditet fick jag höra.

  • start september

    Usch för migrän PB. Känner igen det, har klarat mig bra nu efter den sista graviditeten men annars blir det så ibland. Har aldrig testat den receptfria medicin som finns, kanske är den bra? Fast vila är nog det allra bästa.

  • start september

    Heloise, det är som förgjort vad skit andra kan säga som sårar en djupt. Min make har också en sådan tölp till kompis, vissa människor som är smarta, trevliga och reko vräker ur sig sånt utan att förstå. Vår vän pratar om sina egna fasor på samma sätt, det är ett sätt att hantera egen oro. Ett jävligt egoistiskt sätt har jag talat om för honom. Vi blev bättre kompisar efter det och han blev lite klokare.

    Kram och det här kommer bli bra! Har kompisar som har ett barn med annat syndrom som valde att försöka få syskon jättesnabbt för att det var bra för barn nr 1. Det har det varit och nu är nr 3 på g. Massor med kärlek, lite tårar såklart men fina barn och lycka har de. Tror stenhårt på samma för er:

  • start september

    Usch för sjukor. Stackars Heloise, hoppas det vänder snabbt. Får du avlastning så du kan vila?

    Stackars lille A. Hoppas det vänder snart. Jodopax för halsen kanske? Tack, amningen funkar nu. Fick lite amningste av en kompis som gav en extra skjuts. Hon äter hela nätterna, så det får vi ta framöver.  Kombination av att hon var hungrig och att hon inte har ro på dagarna och det är för kul omkring.

  • start september

    PB, det var omtanke av maken och få barn gillar semlor. trösta det med det.

    Och det var helt rätt med anis, fänkål och kummin, Finns som påsthe på hälsokosten. Gillar örtthe annars också, men tyckte absolut att det här var gott.

  • start september

    Grattis Hvidis! Bra jobbat! Hur har du gjort? Ammar du fortfarande?

    5 kg kvar här, 4 kg gjorda sedan nyår, men är just nu djupt nere i godisträsket så jag är nöjd att jag inte går upp i alla fall.

  • start september

    Heloise, jag har bara provat Lergigan Comp som det är koffein i, de vanliga är nog sömnpiller. De kan man få på natten om man behöver tror jag. Jag har jobbat heltid samt varit ensam med litet barn kvällstid med dem, visst var jag trött på kvällarna och somnade 20.30, men inte på dagarna.

    Prova!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård