• muggles

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnis: tack för att du klistrade in länken. Glömde i hastigheten att UCPA mest är känt i Gbg (kanske även i Sthlm). Världens bästa skidskola är det iaf!


    Blomman: bra att du ringde VC. Jag känner igen det där att man tror att man mår bra och så bara brister det. Senast hos min psykopat i höstas när mitt Ma kom upp. Trodde jag var över det men shit vad jag bedrog mig. Vill inte att du ska bli deppig nu men jag undrar om inte du måste räkna med minst ett "sorgeår"? Det är ändå en ganska stor grej...


     

  • muggles

    Bruttan: jag tappade kontakten med min pappa när jag var 15 år. Man behöver inte ha kontakt med sin biologiska pappa men det är bra om man har en annan manlig förebild under uppväxten (jag har haft diverse obiologiska ). Tur att du verkar ha en bra man nu som dina barn gillar.


    Flamman: vilken härlig kalender! Kan man få större komplimang som mamma?!

  • muggles
    Daa skrev 2010-12-03 11:15:18 följande:
    Hej, Muggles! Hur mår du?
    Jag mår jättebra! Enda klagan jag har är att jag har flytningar from hell så jag får små sår i underlivet. Men va fan, det är övergående! Jag är så oerhört glad och förväntansfull inför våra 2(!) små bebisar som ska komma.
  • muggles

    Bruttan: *dreglar*


    Ang fäder så brister såklart ditt hjärta över dina barns smärta. Men det bästa är om du kan prata med dem om deras känslor, så lär de sig iaf det. Att undvika smärta kan man ju inte i livet, men kan vi lära våra barn handskas med det, så har de iaf fått med sig ngt användbart. Det räcker lång väg att ha EN förälder som bryr sig och älskar en. *talar av egen erfarenhet*


    andbeyond: verkar jätteintressant, hoppas jag kommer ihåg att se det!

  • muggles

    Bruttan igen: jag har en väninna som har två föräldrar (fortfarande gifta) men ingen av dem bryr sig speciellt varken om henne, hennes bror el sina barnbarn. Som tur är har hon bra kontakt med sin bror iaf. Det hade jag känt var värre; att ha två föräldrar i livet som inte bryr sig, aldrig hör av sig. Som säger "kan du ringa senare, vi tittar på På Spåret" när hon ringer. Som aldrig erbjuder sig att se efter barnbarnen...

  • muggles
    Daa skrev 2010-12-03 15:51:45 följande:
    Så härligt att höra! (ja, bortsett från flytningarna, då. )Vad säger blivande storasyster? Vet hon om att det kommer två bebisar?  
    Hon fattar inte riktigt. Hon har hållit på och sagt att hon ska bli storasyster hela hösten, innan jag ens var gravid. Hon säger även att hon ska bli mamma och stoppar in en docka under tröjan Så nu när jag säger att hon SKA bli storasyster så sa hon bara "ja och jag ska bli mamma också". Hmmmm.
  • muggles

    lanovia: jajamän, fast numera har jag inte Gbg som postort längre


    PB: nej makens hemlagade pyttipanna är "to dye for"!

  • muggles

    Panzer: shit pommes frites! Vilket helvetesår. Och trots en misslyckad ivf kommer jag inte ens i närheten, tack gode gud för det. Jag har mkt att vara tacksam för (insåg det redan innan men ännu mer nu). Vad härligt att Elise får komma hem!!!


    Bruttan: fast det är inte så lätt att handskas med föräldrar som inte beter sig som de ska, vet jag av egen erfarenhet. Man har så starka band till en förälder så hur illa de än beter sig så är det svårt att göra samma sak mot dem.

  • muggles

    Ninnnis: grattis! Nu är ju alla organ bildade så mf-risken är ytterst liten. Visst är det otroligt att det går så fort?

  • muggles

    Ninnnis: ja absolut kan man slappna av lite efter VUL när man sett hjärtat. Tror att mf-risken då blir nästan lika liten som den man brukar räkna med from v12 (förr gjorde man ju inte tidiga UL). Jag är v15 nu.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård