• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnis: var också på lanzarote när lilla e låg i magen. Det var överraskande positivt. Vi hyrde bil och körde på serpentinvägarna och var i grottor och såg på den vilda Atlanten. Hyrde mountainbikes gjorde vi också och cyklade i sanddynorna till avlägsna stränder. Maten var si och så, tills vi följde efter en flock där-boendes engelska pensionärer som gick till en liten skabbis fiskrestaurant vid en pakeringsplats. Oj vad gott det var! Mmmm... Hoppas att ni får en minst lika mysig resa ninnis! Kram!

  • Hvidbrud

    Och- självklart vill jag med på bt-fika! Lanovia: där runt d. 15 maj kan det bli lite tight för mig... Om jg nu inte går en massa veckor över tiden förrestan, då vaggar jag nog gärna ner till stan för att få lite vuxensälskap!

  • Hvidbrud

    Fru sy: åh, jag känner så för dig och din situation. Du är en hjältinna som lyckats hålla dig vid ro och vid dina sinnes fulla bruk. Klart att du vill med och vill ha sälskap hemma! Bode jag närmre hade jag kommit över med lite nybakt kaka och the och en sludder och masserat dina fötter lite Kramar om! Styrke kram! Du klarar det!

  • Hvidbrud

    Så härligt flamman!
    är ledig me hav skap peng från den 8mars. Är sjukskriven just nu, men jag vet inte om det går igenom hos fk ännu...

    e är fortfarande lite krasslig (men hon ville upp 5.50 idag, så något bättre mår hon nog...) oj, mystisk doft sprider sig... Här har nog grodan inspirerat inte också...

  • Hvidbrud

    Riven ingefära i hett vatten med pressad citron . Låt svalna lite och i med honung. Funkar alltid... Fullt av antiinflamatoriskt och bakteriedödnde och c- vitamin! Pronto!

  • Hvidbrud

    Fjällis: åh, det kommer att vara underbart när du väl vant dig... (om man nu kan det?) De har det underbart och kommer hem fylda med nya upplevelser och saknad efter sin mamma! Åkte själv till nya zealand när jag var 11 i en månad och det var fantastiskt! Är så glad för att mina föräldrar "släpte iväg" mig. Du har ju uppfostrat töserna till starka och självständiga och tänkande individer son kan handla och reagera, n får de pröva sina vingar lite. Men oj oj oj! Det hjälper ju inte på hur det känns i hjärtat när de är borta från en.
    Du, skulle jag kunna få skicka en ny magbild på Elvis som fjällSaida kan titta på? Är nyfiken på vad han kan se...?

  • Hvidbrud

    Ja, tyst är det i tråden nu för tiden Jag är här. Här är också tänder på gång så vi varvar feber med smärtesutbrott... Min lilla flicka. Hon har blivit så stor och är ingen bebis längre. Hon vet vad hon vill och hon kan säga det. Helt underbart! Känns som om man lär känna henne bättre och bättre varje dag.
    Lanovia: vilken morgon! Blä!
    Flamman: krya på dig och lilltjejen!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård